Avresemeddelande Italien, Garda

Välkommen till Italien och Garda, Chervó!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och de allra flesta bokar eget flyg eller kör egen bil från hemmet, är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka därför gärna ett mail till vår personal och meddela ungefärlig ankomst tid, så att vår värd vet när ni ankommer. Detta är av viktigt, då våra lägenhetspartners inte alltid har receptionen bemannad dygnet runt. Då kan vår värd se till att nycklarna finns uthämtade, om ni ankommer när receptionen är stängd.

Kontaktuppgifter till vår personal i Chervó
Mailadress: garda@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 768-827064
Vår personal på Chervó finns på plats mellan den 15 sept- 30 okt.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Chervó Golf Resort – Gardasjön

Adress: Loc. San Vigilio, 1 – 25010 Pozzolengo (BS), Italien
Telefon: +39 030 91 80 1
GPS: 45°24’55” N 10°35’41” E

Incheckning
När ni ankommer till Chervó checkar ni in vid receptionen, där får ni nycklar till er lägenhet. Receptionen är bemannad dygnet runt.

Starttider och greenfee
Under din vistelse har du fritt medlemskap på Chervò Golf Club och kan boka alla lediga tider tidigast 48 timmar i förväg utom under helger (lördag, söndag) och helgdagar (Bank holidays) då du kan boka först dagen innan spel.

 


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.