Avresemeddelande Italien, Sicilien, Donnafugata

Välkommen till Italien och Donnafugata!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, så är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomst tid, så vår värd vet när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal på Sicilien
Mailadress: sicilien@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 0768-240250
Vår personal finns på plats från 1 feb- 30 april.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende (markerat med vår fågel) ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. 

Residence I Giardini Di Athena

Adress: Sp 15 Castiglione-Scoglitti km 19, 97100 Castiglione Scoglitti, Ragusa RG, Italien
Telefon: +39 0932 826095

Incheckning
Nycklar får ni i ”security gaten”, dvs vid infarten till resorten eller av vår personal. Det är väldigt viktigt att ni meddelar vår personal er ungefärliga ankomsttid, så de kan förbereda er ankomst på bästa sätt.

Bokning av starttider

Som gäst med Sunbirdie till Sicilien så  ingår ett temporärt medlemskap på Donnafugata. Vi har ett visst antal starttider förbokade i ett block, dessa starttider kan ni boka fram till aktuell speldag, övriga tider kan ni boka 24 timmar innan aktuell speldag.

 


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Comments are closed.