Avresemeddelande Spanien, Costa Almería, Mar de Pulpí

Välkommen till Spanien, Costa Almería och Mar de Pulpí!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, så är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomst tid, så vår värd vet när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal på Costa Almeria Pulpi
Mailadress: costaalmeriapulpi@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 768-827605
Vår personal finns på plats mellan den 7 feb- 30 april.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. Se våra värdars egen vägbeskrivning längre ner på denna sida.

Mar de Pulpi
Adress:
Mar de Pulpí Pueblo Mediterráneo. TM Grupo Inmobiliario.
Calle Viena s/n. Centro Comercial Mar de San Juan de los Terreros
04648 San Juan de los Terreros, Almería
Spanien

Incheckning
När ni ankommer till Mar de Pulpí möts ni av vår värd på plats. Därför viktigt att ni aviserarar er ankomst via mail i god tid.

Starttider och greenfee
Som gäst med Sunbirdie till Mar de Pulpí har du medlemskap på Agulion Golf under din vistelse. Det är förbokade block med starttider som gäller för alla Sunbirdie-gäster. Dessa tider varierar något men generellt är det ett schema där det är tider på morgonen, förmiddagen samt efter lunch. Du bokar själv dina starttider inom blocken så snart du kommit ner till Mar de Pulpí. 24 timmar i förväg kan du även boka starttider som ligger utanför våra block. Det finns alltid starttider för alla våra gäster!


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.