Avresemeddelande Sydafrika, Langebaan

Välkommen till Sydafrika och Langebaan Country Estate

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs nog igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg, är det viktigt att ni anger er ungefärliga ankomsttid i förväg. Skicka gärna ett mail till oss i god tid, så att resort-personalen på plats får veta när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår golfvärd:
Mailadress: ankomst@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 8-458 00 00
Vår i har ingen egen personal på plats, men personalen på resmålet ger er god service samt att vi självklart finns tillgängliga på telefon.

Tips inför din ankomst

Vid ankomst till Sydafrika måste ert pass vara giltigt i minst 30 dagar ytterligare och minst två tomma sidor måste finnas i passet. Visum behövs ej. Internationellt körkort kan vara bra om ni ska hyra bil och tänk på att man inte får föra in mer än 5.000 ZAR, varför det är bästa att växla in pengarna på plats.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Langebaan Country Estate

Adress: 1 Oostewal Rd, Langebaan Country Estate, Langebaan, 7357, Sydafrika
Telefon:
+27 22 772 2112
GPS: S 33 04 20 E 18 03 18

Incheckning
När ni kommer till Langebaan checkar ni in i receptionen på boendet. Öppettiderna är 8-17 men om ni kommer senare får ni nycklar och information av säkerhetsvakten.
OBS: Meddela din ankomst till oss, läs mer ovan…

Starttider och greenfee
Som Sunbirdiegäst har du ”vardagsmedlemskap” på Langebaan Country Estate. Detta innebär att du får boka alla tillgängliga tider från söndag eftermiddag till fredag vid lunch. Under samma tider har du också fri tillgång till korthålsbanan Mashie! 


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie AB

Comments are closed.