Avresemeddelande USA, Florida, Inverness

Välkommen till Florida och Inverness!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs nog igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg, är det viktigt att ni tar kontakt med oss innan ni ankommer. 

Kontaktuppgifter till vår personal på kontoret.
Mailadress: ankomst@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 8-458 00 00
På Inverness har vi ingen personal på plats.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. 

Valkusa Golf Resort Inverness

Adress: 4555 E. Windmill Drive, Inverness Florida 34453
GPS: 36º25’51.84”N; 5º11’42.87”W

Incheckning
Ni checkar in i receptionen på Valkusa Golf Resort Inverness, där ni får nycklar och information. Receptionen har öppet till 17.00 och därefter lämnas ett kuvert med nycklar och vägbeskrivning i en brevlåda intill recptionen.

Starttider och greenfee
Som Sunbirdie-gäst på Van der Valk Golfresort har du fritt medlemskap på 7 banor: Lakeside G&CC, Skyview G&CC, Meadows G&CC, Oaks G&CC, Brentwood G&CC, Citrus Springs G&CC, och Juliette Falls G&CC, obligatorisk golfbil tillkommer.

När du ankommer till resorten får du ett medlemskort och du kan sedan boka dina starttider precis som en medlem. Starttiderna bokas via receptionen på Inverness upp till 14 dagar i förväg. Det enda som tillkommer är avgift för golfbil när det är obligatoriskt.

Tips inför er ankomst
Vid ankomst till USA måste ert pass vara giltigt i minst 30 dagar ytterligare och och ni behöver också ha ett ESTA med er. Internationellt körkort behövs om ni ska hyra bil.

På denna länk hittar ni all information om resorten, närområdet samt om de golfbanor som ingår i er vistelse: www.valkusa.com/infobook


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.