Avresemeddelande

Bäste resenär, tack för att du valt Sunbirdie för din resa!

Vi gör allt vi kan för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt. Följ länkarna på denna sida för att få fram en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av inför resan.  Läs noga igenom information för ditt resmål, så att du inte missar något av väsentlighet.

Återkom gärna till den detaljerade ankomstinformationen för ditt resmål här nedan så sent som möjligt innan din resa, så att du har senast uppdaterade information med kontaktuppgifter till vår personal, kartor och övrig information som du kan behöva för din ankomst. Klicka på länken för information rörande ditt resmål.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Ankomstinformation Spanien

Ankomstinformation Spanien, Costa Calida, Hacienda del Alamo
Hacienda del Alamo Residences

Ankomstinformation Spanien, Costa Calida, La Torre
La Torre Residences, DoubleTree by Hilton La Torre Golf Resort

Ankomstinformation Spanien, Costa Almería, Mojácar Playa
Pierre & Vacances Mojácar Playa

Ankomstinformation Spanien, Costa Dorada, Cambrils
Pepita, Port Cambrils, Vora Mar, Las Dunas, Gran VP, Aragó

Ankomstinformation Spanien, Lanzarote
Costa Teguise

Ankomstinformation Spanien, Costa Del Sol, Ona Valle Romano
Ona Valle Romano/Valle Romano Golf

Ankomstinformation Spanien, Costa Tropical, Playa Granada
Impressive Playa Granada

 

Ankomstinformation Italien

Ankomstinformation Italien, Garda
Paradiso del Garda Golf Resort, Moniga del Garda

 

Ankomstinformation Portugal

Ankomstinformation Portugal, Algarve, Lagos
Boavista, Cascade, Vila Branca och Marina Club

Ankomstinformation Portugal, Lissabon, CampoReal
Dolce CampoReal Golf Resort

 

Ankomstinformation Thailand

Ankomstinformation Thailand, ChiangRai
Laluna Resort, Diamond Park Inn Resort

Ankomstinformation Thailand, Hua Hin
Black Mountain, Thailand Resort, Tira Tiira, Nice residence

 

Ankomstinformation Sydafrika

Ankomstinformation Sydafrika, Garden Route, Cape st Francis
Cape st Francis Resort

Ankomstinformation Sydafrika, Langebaan
Langebaan Country Estate

Ankomstinformation Sydafrika, Garden Route, Pinnacle Point
Pinnacle Point Lodge

Ankomstinformation Sydafrika, Stellenbosch
Devonvale Golf & Wine Estate och Quiver Tree Apartments

 

Ankomstinformation Mauritius

Ankomstinformation Mauritius
Anahita Resort, Heritage Resorts, Cape Bay & La Residence Luxury Beach Apartments

 

Allmän information inför din resa med Sunbirdie

ANKOMST OCH AVRESA Tillträde till lägenhet/hus sker oftast från kl. 15:00 ankomstdagen, och lägenheten/huset skall oftast lämnas i gott skick senast kl. 11:00 avresedagen. Detaljerad information kan finnas på ditt avresemeddelande.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD Vi rekommenderar att ni tecknar reseförsäkring och avbeställningsskydd genom Solid AB. Läs mer på www.solidab.se

BANARBETE Sunbirdie AB reserverar sig för underhållningsarbete på banorna som måste göras för att standarden på golfbanan skall kunna efterhållas. Vi reserverar oss också för banornas kondition som kan variera, bland annat på grund av väder och nederbörd.

BOENDE Information om lägenheterna kan ni hitta på Sunbirdie AB hemsida. Vi vet också att många av våra gäster söker upp lägenheternas och golfklubbarnas egna hemsidor men vi vill påpeka att informationen på dessa hemsidor tyvärr inte alltid stämmer och Sunbirdie AB tar inget ansvar att ersätta för tjänster/faciliteter etc. som utlovas i annan information än vår egen. Sunbirdie ansvarar endast för vad som utlovas i vår katalog och på vår hemsida.

COVID-19. Tillse att ni följer respektive flygbolags och lands krav för resa under pandemin, exempelvis kan det krävas bevis på vaccination eller genomgången infektion, negativt pcr-test osv.

FLYG och transporter ingår generellt inte. Flyg bokar ni själva. Se mer information och länkar på hemsidan: www.sunbirdie.se/prisbokningsforfragan/flyghyrbil

FLYGRESAN Stäm av med ditt flygbolag gällande regler för resor under pandemin. Det krävs ofta bevis för vaccination eller genomgången sjukdom. Om du tar mediciner som är viktiga för din hälsa, se till att du alltid har med dig dessa i handbagaget när du flyger så att det räcker ett par dagar om det vanliga bagaget skulle bli försenat eller försvinna.

FÖRLORAT BAGAGE Har ni oturen att förlora ert bagage eller att det blir skadat ska ni alltid omedelbart ta kontakt med flygbolaget på flygplatsen. Ni ska alltid erhålla en PIR-rapport (intyg) för att sedan kunna kräva ersättning av flygbolag och försäkringsbolag (spara alla utgiftskvitton)

GOLFBAG Tänk på att boka din golfutrustning på flyget. På de flesta flygbolag tillkommer en avgift.

GOLFBILAR finns att hyra på nästan alla destinationer. Har ni en skada eller behov av golfbil av annan anledning bör den förbokas vid bokningen. Det är golfklubben som avgör om golfbilar tillåts vid blött väder och Sunbirdie ersätter inte för uteblivet spel om golfbil inte tillåtits på golfbanan.

GOLFVAGNAR finns att hyra på samtliga resmål.

GRÖNT KORT/HCP 54 räcker för att spela på alla våra golfbanor. Ta gärna med ditt medlemskort.

HUSDJUR är vanligen inte tillåtna i varken lägenheter eller på banaorna, men på vissa resmål är det tillåtet. Se resmålsbeskrivningarna och kontakta oss gärna för mer information.

INTERNET Internet som finns tillgängligt på en del av våra boenden är en extratjänst som inte alltid ingår utan extra kostnad. Vi kan inte garantera att Internet fungerar felfritt. Hastigheten kan variera. Stannar du en längre period kan det vara en idé att köpa ett mobilt nätverk i det aktuella landet. Vår golfvärd på plats hjälper dig med det mobila nätverket. Vi kan inte garantera att uppkopplingen fungerar felfritt med alla datorer vid alla tillfällen. Man är själv ansvarig för konfigurering av nätverksinställningar och dator. Hastigheten kan variera, och det finns inga garantier för att man kan streama TV, köra skype, lyssna på radio eller se på webb-TV.

KREDITKORT fungerar så gott som överallt. Kontrollera alltid innan ni gör en beställning att de accepterar kreditkort.

MEDDELANDE OM ANKOMSTTID Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomsttid, så vi och boendet vet när ni ankommer. Detta är av yttersta vikt, då våra lägenhetspartners inte alltid har receptionen bemannad dygnet runt. Då kan vår golfvärd se till att nycklarna finns uthämtade om ni ankommer när receptionen är stängd. Mailadress till golfvärden hittar du i den ankomstinformation du själv laddar ner från vår hemsida. Länkar finns högst upp på denna sida.

PERSONAL PÅ PLATS Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi oftast (om inget annat anges) vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig. Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-1/12 respektive 1/2–1/5. OBS: avvikelser kan förekomma och informationen för varje resmål finns i prislistan.

POOL De flesta hotell har pool, men de är oftast inte alltid öppna under höst/vinter/vår och oftast heller inte uppvärmda. Sunbirdie försöker givetvis påverka hotellen att öppna poolen så snart vädret tillåter, men lämnar aldrig några garantier rörande utomhuspoolen.

RESERVATION Vi reserverar oss för skrivfel och ändringar som ligger utanför vår kontroll och förbehåller oss rätten, att innan avtal träffas med köparen, vidta ändringar av uppgifter på vår hemsida, i broschyrer och prislistor. Vi reserverar oss för oförutsedda ändringar utanför vår kontroll såsom ändrade tidtabeller, valutaändringar, bränsletillägg, strejk, krig, natur- katastrofer mm. Vi förbehåller oss också rätten att företa ändringar av de avtalsvillkor som gäller för resan innan avtal träffats. Vi förbehåller oss rätten att göra vissa justeringar i arrangemanget upptill 21 dagar innan avresa. De önskemål som vi noterat för er vistelse är att betrakta som önskemål och dessa har vi meddelat resmålet. Detta är inget som Sunbirdie garanterar och ligger utanför vår kontroll och vårt ansvar. Vi gör dock allt VI kan för att se till att era önskemål uppfylls. Hotell/resmål/golfklubbs faciliteter är under hotell/resmål/golfklubbs ansvar och ligger utanför vår kontroll. Ett gym eller en pool kan behöva stängas för reparation, en restaurangs öppettider ändras, internetets snabbhet och uppkopplingen varierar är således inte under Sunbirdies ansvar. Golfbanor måste underhållas och därför kan vissa banor under någon period behöva t.ex. hålpipa greener mm. Detta är nödvändigt för att upprätthålla banornas kvalitet och ligger inte under Sunbirdies kontroll eller ansvar. Klubbens tävlingar kan i vissa fall påverka tillgången till banan och ligger utanför Sunbirdies kontroll.

SLUTLIGT AVRESEMEDDELANDE Ert slutliga avresemeddelande får ni av vår personal på plats så snart ni anmält er ankomst. Grundläggande avresemeddelanden finns här på Sunbirdies hemsida. Det är av yttersta vikt att ni mailar till golfvärden er ungefärliga ankomsttid, dels för att golfvärden ska veta när ni ankommer, samt om receptionen är stängd så kan golfvärden se till att hämta era nycklar.

SOFTSPIKES Spikförbud gäller på alla våra destinationer.

SJUKDOM Vården utomlands är ofta lika bra eller bättre än hemma.Vid sjukdom, kontakta snarast vår representant på plats så att denne kan hjälpa till med läkarvård och läkarintyg. Läkarintyg behövs för att ev. försäkring ska gälla. Se till att ha ditt europeiska sjukförsäkringskort med dig på resan. Beställ kortet i god tid, då leveranstiden kan vara 1 – 2 veckor. Observera att även barn måste ha ett EU-kort.
 Du kan beställa sjukförsäkringskortet på försäkringskassans hemsida. Detta är väldigt viktigt om du har otur och blir sjuk eller skadad. Om du reser utomlands mer än 45 dagar är det viktigt att komplettera hemförsäkringen med en särskild tilläggsförsäkring.

TJÄNSTER Sunbirdie AB säljer boende och golf samt tillhandahåller service av vår personal på plats. Outnyttjade tjänster som ingår i ett förköpt paket återlöses inte. Detta gäller, greenfee, utflykter, hyrbilar, övriga arrangemang, golflektioner mm. Alla tilläggsbokningar är bindande oavsett om de nyttjas eller inte. Detta gäller även de delar som betalas kontant på plats.

TRANSFER från flygplatsen till hotellet ingår inte på våra resmål – med undantag av våra resmål i Thailand och på Mauritius, samt om ni bokat transfer, tex för Short Stays och gruppresor. Vi rekommenderar vanligtvis alla att boka hyrbil för full frihet under er vistelse. Vi rekommenderar att ni bokar hyrbilen via våra utvalda partners här på hemsidan. Läs mer på sidan om prisvärda hyrbilar.

TÄVLINGAR Sunbirdie arrangerar tävlingar på alla resmål där vi har egen personal (gäller under säsong, normalt 1/10 – 1/12 + 1/2 – 1/5). I övrigt kan man självklart delta i klubbtävlingar osv.

VACCINATION Kontrollera med närmsta vaccinationscentral.

VISUM/PASS Kontrollera att passet gäller och om ni behöver visum för en längre vistelse i landet.

VOUCHER När ni reser med Sunbirdie får ni i samband med avresehandlingarna en voucher som gäller för boende och golf, vilken skall medtagas till resmålet. Vouchern kan vara uppdelad i två delar. En för boendet och en för golfen. Vouchern är en värdehandling och bör hanteras som sådan.

VÄGBESKRIVNING OCH ADRESSER Klicka på kartan på respektive resmål på vår hemsida och klicka sedan på ”vägbeskrivning” i den meny som kommer upp i kartan. Där kan ni ange avreseort och få fram vägbeskrivning, avstånd, restid, kostnad mm. Se även slutligt avresemeddelande som du själv laddar ner här på vår hemsida.


Följ oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/sunbirdie.longstay


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.