Avresemeddelande Grekland, Kreta

Välkommen till Grekland och Kreta!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg är det viktigt att ni tar kontakt med oss  innan ni ankommer. Skicka därför gärna ett mail till oss och meddela ungefärlig ankomst tid. Se mer info om incheckning mm nedan i faktan om respektive boende.

Kontaktuppgifter
Mailadress: ankomst@sunbirdie.com

Tips inför din ankomst

Se till att ert betal- eller kreditkort är öppet för köp i utlandet. Observera att ni måste ha samma kort med er som användes vid hyrbilsbokningen och notera att det ofta krävs ett kreditkort för att kunna hämta ut hyrbilen.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende (fågeln) ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Incheckning
Ni checkar in i receptionen på respektive boende. Se öppettider nedan.

Village Heights Golf Resort by Diamond Resorts

Adress: Hersonissos, Chersonisos, Grekland
Telefon: +44 800 358 6991
Incheckning: Öppet 24/7.

Sundance Apartments

Adress: Varnali street Koutouloufari, Chersonisos 700 14, Grekland
Telefon: +30 2897 022515
Incheckning: Under vinterhalvåret är receptionen är öppen 9-17 samt med nattpersonal mellan 23-07. OBS! Förväntas ni ankomma utanför dessa tider är det viktigt att ni anmäler er förväntade ankomsttid till oss på ankomst@sunbirdie.com

OBS: Meddela din ankomst till oss, läs mer ovan…

Starttider och greenfee

Under din vistelse har du fritt medlemskap på Crete Golf Club. Detta innebär att du har ett bestämt antal greenfees inkluderade i ditt paket, vilket du kan se på din bokning och voucher. En Long Stay har t.ex 14 greenfees i grundpaketet, men du kan spela golf varje dag eftersom att du som medlem alltid kan spela fritt på eftermiddagen (efter ca 14.00). Så, du har med andra ord 14 greenfees samt alltid möjligheten till att spela på sk Twilight-tider.

Journummer:
Har du akuta ärenden under kontorstid är du välkommen att ringa oss på +46 8 458 00 00. Annars kan du ringa oss på vårt journummer som är +46 8 458 00 01 eller +46 703 223 141.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.