Avresemeddelande Portugal, Algarve, Portimao – Parchal

Välkommen till Portugal och Portimao – Parchal!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och de allra flesta bokar eget flyg eller kör egen bil från hemmet, är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka därför gärna ett mail till vår personal i området och meddela ungefärlig ankomsttid, så att de vet när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal i området (bor i Lagos)
Mailadress: lagos@sunbirdie.com
Telefon: (+46)768-826978
Vår personal finns på plats mellan den 13 feb- 30 april. Innan 13 feb så finns vår personal anträffbar på mail för er hjälp. Vår personal är stationerade på Boavista.

Tips inför din ankomst

Hyrbilsfirmorna i Portugal brukar fråga om man ska köra motorväg och då aktivera en transponder resp. kort på framrutan. Då ingår 15-20 Euro som du kan köra för, men kör du för mer så kommer det på sluträkningen på bilhyran.

A2-Lissabon till Algarve har betalstationer, men har du löst transponder/kort åker du i direktfilen där kortet i framrutan fotas och efterdebiteras.
A22-Algarve Öst-Väst har sändare/mottagare i luften`som registrerar transpondern. Betala alltså inte kontant om du har löst transponder!

Ni som flyger till Spanien och därmed har en hyrbil som inte är registrerad i Portugal kan lösa månadskort på betalstation, men en allmän rekommendation om du kommer med utlandsregistrerad bil är att strunta i detta – bara spanjorerna är ”skyldiga” mångmiljonbelopp i vägavgifter…

Se till att ert betal- eller kreditkort är öppet för köp i utlandet. Observera att ni måste ha samma kort med er som användes vid hyrbilsbokningen.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Agua Hotels Riverside

Adress:Quinta do Parchal, 8400-655 Portimão, Portugal
Telefon: +351 282 490 300
GPS: 37°08’29.2″N  –  8°30’59.2″W

Incheckning
Ni checkar in i receptionen på Riverside, där ni får nycklar och information om er lägenhet.
OBS: Meddela din ankomst till vår personal i området, läs mer ovan…

Starttider och greenfee
På alla banor kan du boka alla tillgängliga tider 48 timmar i förväg.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.