Avresemeddelande Spanien, Costa Almeria, Mojácar Playa

Välkommen till Spanien och Costa Almeria och Mojácar Playa!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Viktig information innan avresa

Inresande till Spanien måste från och med den 1 juli 2020 fylla i ett inreseformulär i förväg innan ankomst till landet, ett sk FCS-formulär (Sanitary Control Form). Detta kan göras tidigast två dagar (48 timmar) innan ankomst.

Har du frågor kring hur du fyller i formuläret? På telefonnummer +34 910 503 050 finns en engelsktalande hjälplinje som sköts av de spanska myndigheterna. Linjen är öppen dygnet runt. 

Länk till formuläret: https://spth.gob.es/

Om inte formuläret är ifyllt för alla resenärer i sällskapet kommer ni att bli nekade ombordstigning på avreseflygplatsen. Om detta sker är det inte möjligt att få tillbaka pengarna för resan.

Som resenär är du själv ansvarig för att du har fyllt i inreseformuläret på korrekt sätt och i rätt tid innan avresa.

QR-kod för uppvisande på flygplatsen
Efter att formuläret fyllts i får du en pdf via mejl med den QR-kod som du ska uppvisa vid ankomst till Spanien. Denna QR-kod är viktig för att din resa ska kunna genomföras. Skriv ut QR-koden som pappersutskrift eller visa upp den på din mobil.

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, så är det viktigt att ni tar kontakt med oss innan ni ankommer. Skicka ett mail till oss och meddela ungefärlig ankomst tid, så vår värd vet när ni ankommer.

Mailadress: info@sunbirdie.com

Golfvärd på plats
Vår partner på plats, danska Pia Carlsson (svensktalande) kommer att ta hand om er och sina danska gäster, för att få en bra och social gemenskap för tävlingar, after golf och mycket mer. Hon möter gärna upp er vid ankomst för att lämna nycklar och information, därför önskar vi att ni ringer eller sms:ar henne när ni har hämtat ut hyrbilen eller har cirka 2 timmar kvar tills ni ankommer till Mojacar Playa. Prova hennes danska eller spanska nummer:
+45 20846213 eller +34 722490013

Vi hoppas ni får en riktigt rolig och härlig vistelse!

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. Se våra värdars egen vägbeskrivning längre ner på denna sida.

Pierre & Vacances Mojácar Playa

Adress: Paseo del Mediterráneo, 409, 04638, Almería, Spanien
GPS: 37°08’31.6″N 1°49’42.9″W (37.142097, -1.828588)

Incheckning
När ni ankommer till Mojacár Playa möts ni av Pia Carlsson på  plats. Därför viktigt att ni aviserarar er ankomst via sms eller telefonsamtal.

Starttider och greenfee
Som gäst med Sunbirdie till Mojácar Playa har ni ett visst antal greenfee (se er voucher) som gäller på Marina Golf. Du bokar själv dina starttider så snart du kommit ner till Mojácar Playa och får boka alla tillgängliga tider 7 dagar i förväg.

På Plats:
Det är obligatoriskt att använda munskydd i affärer, när ni går in i restauranger och  proshopen på golfklubben.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.