Avresemeddelande Spanien, Costa Almería

Välkommen till Spanien, Costa Almería och våra boenden Los Collados och Alergira Infitinity Vera Beach!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, så är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomst tid, så vår värd vet när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal på Costa Almeria
Mailadress: aguilas@sunbirdie.com

Karta och vägbeskrivning

Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. Se våra värdars egen vägbeskrivning längre ner på denna sida.

Los Collados Apartamentos
Adress: 
Urbanización Collados Zieschang, 63-126, 30889 Águilas, Murcia, Spanien
Telefonnummer: +34 968 41 91 00

Incheckning
När ni ankommer checkar ni in vid receptionen som är öppen måndag till söndag mellan 10:00 – 14:00 och 17:00 –  20:30. När receptionen är stängd finns era nycklar i en box detta meddelas av vår personal på plats.
Obs! viktigt att ni meddelar er ankomst till vår personal, läs mer ovan…

Starttider och greenfee
Som gäst med Sunbirdie till Costa Almeira har du medlemskap på Agulion Golf under din vistelse eller ex antal greenfee som gäller på Aguilon Golf och Lorca Golf. Det är förbokade block med starttider som gäller för alla Sunbirdie-gäster. Dessa tider varierar något men generellt är det ett schema där det är tider på morgonen, förmiddagen samt efter lunch. Du bokar själv dina starttider inom blocken så snart du kommit ner till Los Collados, 24 timmar i förväg kan du även boka starttider som ligger utanför våra block. Det finns alltid starttider för alla våra gäster!


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.