Avresemeddelande Spanien, Costa Barcelona, Sitges

Välkommen till Spanien och Sitges!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg, är det viktigt att ni tar kontakt med oss innan ni ankommer. I Sitges har vi ingen egen personal på plats, men vår värd på Panoramica (ca 1,5 timmes bilfärd söderut) har telefon- och mailservice och självklart hjälper även vi på kontoret er om det skulle behövas.

Kontaktuppgifter till oss på kontoret
Mailadress: sitges@sunbirdie.com

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. Golfklubben Terramar ligger ca 2 km väster om lägenheterna utmed strandpromenaden.

AH Mediterráneo Sitges Hotel & Apartments

Adress: Avinguda de Sofia, 3, 08870 Sitges, Barcelona, Barcelona, Spanien
Telefon: +34 938 94 33 55

Incheckning
Ni checkar in i receptionen på AH Mediterráneo Apartments, där får ni nycklar till er lägenhet. Receptionen är bemannad dygnet runt.

Utcheckning
När ni checkar ut, kom ihåg att betala City tax 0.99€ per person och natt. (max 7 dagar)

Starttider och greenfee
Under din vistelse med Sunbirdie på Mediterraneo i Sitges blir du medlem på Club de Golf Terramar. Du kan med andra ord boka alla tillgängliga starttider 24 timmar i förväg, utom helger och helgdagar då Terramar har bokning direkt på plats i klubbhuset. Terramar är stängd på måndagar.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.