Avresemeddelande Spanien, Costa Calida, La Torre

Välkommen till Spanien, Costa Calida och La Torre Golf & Spa Resort!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på La Torre och Costa Calida ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Viktig information innan avresa

Inresande till Spanien måste från och med den 1 juli 2020 fylla i ett inreseformulär i förväg innan ankomst till landet, ett sk FCS-formulär (Sanitary Control Form). Detta kan göras tidigast två dagar (48 timmar) innan ankomst.

Har du frågor kring hur du fyller i formuläret? På telefonnummer +34 910 503 050 finns en engelsktalande hjälplinje som sköts av de spanska myndigheterna. Linjen är öppen dygnet runt.

Länk till formuläret: https://spth.gob.es/

Som resenär är du själv ansvarig för att du har fyllt i inreseformuläret på korrekt sätt och i rätt tid innan avresa.

QR-kod för uppvisande på flygplatsen
Efter att formuläret fyllts i får du en pdf via mejl med den QR-kod som du ska uppvisa vid ankomst till Spanien. Denna QR-kod är viktig för att din resa ska kunna genomföras. Skriv ut QR-koden som pappersutskrift eller visa upp den på din mobil. Har du e-brevlåda (tex Kivra) rekommenderar vi att du lägger qr-koden som tillgänglig offline i appen din mobiltelefon. Ring oss gärna på 08-458 00 00, vardagar 9-17 om du har frågor…

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, är det viktigt att ni tar kontakt med oss innan ni ankommer så vi vet när ni beräknas ankomma. Under hösten 2021 ber vi er skicka ett mail till oss på costacalida@sunbirdie.com och meddela ungefärlig ankomst tid, så vi vet när ni ankommer. Receptione är inte öppen dygnet runt, läs mer nedan.

Vår golfvärd Maj Björklund finns på plats under våren till och med slutet av april. Meddela er ankomst i god tid till henne på costacalida@sunbirdie.com, så får ni mer information om resmålet, inplanerade tävlingar/socialgolf utflykter mm och kontaktuppgifter inför er ankomst.

Kontaktuppgifter till vår personal på Costa Calida, La Torre
Mailadress: costacalida@sunbirdie.com

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. Se våra värdars egen vägbeskrivning längre ner på denna sida.

La Torre Golf & Spa Resort
La Torre Residences

Adress: La Torre Golf & Spa Resort, Calle Anchoa 6, 30709 Roldan, Murcia, Spain
Telefon: + 34 711 051 317
Öppettider i receptionen: Ni anmäler er i receptionen för The Residences som ligger intill resortens Supermarket, nära hotellet och klubbhuset. Obs viktigt att ni anmäler er ankomst till oss. Se ovan…

Incheckning
När ni ankommer till La Torre ska ni checka in vid The Residences reception, som ligger intill mataffären, nära hotellet/klubbhuset. Där får ni nycklar till er lägenhet och blir visade till er lägenhet. The Residences reception är öppen mellan 09.00 och 17.00 och det är därför viktigt att ni anmäler er ankomst till oss. Kommer ni utanför dessa tider måste vi arrangera så att ni får nycklar mm på annat sätt.

Klicka på bilden nedan för att se en större bild…

blank

Starttider och greenfee
Som Long Stay gäst med Sunbirdie på La Torre har du vanligen medlemskap på 4 golfbanor. Låter det inte som en dröm?
Spelavgiften som tillkommer är på blygsamma 9 Euro per runda. Nyhet! Twilight efter klockan 15:00 spelavgift 5 Euro för 9 hål.

Ni kan boka era första starttider (1 på varje bana) innan ni reser:
E-post: reservas@gnkgolf.com

Sedan bokar ni tider och banor direkt i receptionen på La Torre eller på respektive klubb.
Medlemskapet gäller på banorna La Torre (hemmabanan), El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature (ska enligt uppgift nu öppna först under april 2022)

La Torre Golf +34968 032 378
El Valle Golf +34968 033 002
Hacienda Riquelme Golf +34968 038 051
Alhama Signature Golf +34968 328 008 (stängd tom 1 mars 2022)

Vägbeskrivning från Alicante

(Restid ca 1 h och 5 minuter. OBS betalväg.)

Alicante flygplats
03195 L’Altet, Alicante, Spanien

Kör ut på A-70 från N-338
6 min (4,6 km)

Ta AP-7 mot RM-F12 i Región de Murcia. Ta avfarten mot Roldan/Balsicas/Gea y Truyols från RM-19
55 min (92,0 km)

Fortsätt på RM-F12. Kör mot C. Chanquete
6 min (4,4 km)

La Torre Golf Resort
30709 Torre-Pacheco, Murcia, Spanien

 


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.