Avresemeddelande Spanien, Costa Dorada, Salou

Välkommen till Spanien och Costa Dorada!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och de allra flesta bokar eget flyg eller kör egen bil från hemmet, är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka därför gärna ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomst tid, så att vår värd vet när ni ankommer. Detta är av viktigt, då våra lägenhetspartners inte alltid har receptionen bemannad dygnet runt. Då kan vår värd se till att nycklarna finns uthämtade, om ni ankommer när receptionen är stängd.

Vill ni att golfvärdarna ska möta er efter kl 23.00 kostar det 50€ för late arrival.

Kontaktuppgifter till vår personal i Cambrils och Salou
Mailadress: costadorada@sunbirdie.com
Telefon: (+46)768-826914, fram till den 14 feb nås vår personal på +34 693 00 68 42.
Vår personal finns på plats mellan den 28 jan- 30 april. 

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Pierre & Vacances

Adress: Carrer de Pompeu Fabra 25, 438 40 Salou
GPS: N 41.073681 – E 1.152867
Telefon: +34 652 694 934

Öppettider i receptionen:

Fram till den 5 november:
måndag – torsdag samt söndag: 09.00-13.00, 16.00-20.00
fredag och lördag: 09.00-20.00

Från och med den 6 november:
måndag, tisdag, torsdag: 10.00-16.00
fredag, lördag: 10.00-19.00
söndag: 10.00-13.00
onsdag: stängt

Incheckning
När receptionen är stängd lägger Pierre &Vacances anländande gästers nycklar och info i en safetybox som sitter på väggen utanför receptionen. Det finns även en grind in till anläggningen, vars kod byts med jämna mellanrum. OBS: Det är väldigt viktigt att ni mailar våra värdar eller oss på kontoret innan ankomst, så att de kan ge er gällande koder till stora grinden samt safetyboxen!

Aqquaria Apartments

Adress: Aqquaria Apartments, c. Camí de las Pascuales 1, 43850 Salo
Telefon: +34 977 38 33 10
GPS: N 41.077928 – E 1.149852

Öppettider: 08.00-24.00

Incheckning
Incheckning kan ske efter kl 17.00.Om ni anländer på annan tid än öppettiderna, finns ett välkomstkuvert med nycklar och info under disken i receptionen. Koden till receptionens dörr får ni av golfvärdarna. OBS: Det är väldigt viktigt att ni mailar våra värdar innan ankomst, så att de kan ge er gällande kod!

 

Starttider och greenfee
För er som bor i Cambrils eller Salou så ingår det medlemskap på Lumines två fantastiska 18-hålsbanor samt en riktigt fin 9-hålsbana. Medlemsskapet ger dig fritt spel på banorna, 15% rabatt på mat och dryck på klubbens restauranger, 10% rabatt i shopen och 10% på lektioner. Låter det inte som en dröm?
 Det betyder i praktiken att du får 28 heldagars greenfee och kan spela så mycket golf du bara orkar på banora Hills, Lakes eller Ruins course. Alla tider och banor kan du boka direkt i receptionen på Lumine Golf när du kommit ned och fått ditt medlemskap.

European Tour Qualifying School Final Stage – hösten 2017
Mellan 8-16 november 2017 spelas finalen i Europatourens kvalserie på Lumines två artonhålsbanor som därmed – inklusive träningsområden – är stängda för spel. Vi har fortfarande spel på Ruins (9 hål) och inkluderar
fritt spel på Costa Dorada GC under dessa datum! Har du alltså tex hyrt golfvagn eller golfbil för hela perioden gäller det även på Costa Dorada GC och vill du spela Ruins kommer en tillfällig parkeringsplats finnas där och där kan du även hämta upp vagn, golfbil om du har bokat detta. Restaurangerna på Hills och Lakes har öppet som vanligt och då du som Sunbirdie-gäst dessutom har fri entré till tävlingarna på Lumine kan det kanske vara kul att se framtidens stjärnor tampas i närbild?

 

 


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.