Avresemeddelande Spanien, Costa Tropical, Playa Granada

Välkommen till Spanien och Costa Tropical
– Playa Granada Golf!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Viktig information innan avresa

Inresande till Spanien måste från och med den 1 juli 2020 fylla i ett inreseformulär i förväg innan ankomst till landet, ett sk FCS-formulär (Sanitary Control Form). Detta kan göras tidigast två dagar (48 timmar) innan ankomst.

Har du frågor kring hur du fyller i formuläret? På telefonnummer +34 910 503 050 finns en engelsktalande hjälplinje som sköts av de spanska myndigheterna. Linjen är öppen dygnet runt. 

Länk till formuläret: https://spth.gob.es/

Om inte formuläret är ifyllt för alla resenärer i sällskapet kommer ni att bli nekade ombordstigning på avreseflygplatsen. Om detta sker är det inte möjligt att få tillbaka pengarna för resan.

Som resenär är du själv ansvarig för att du har fyllt i inreseformuläret på korrekt sätt och i rätt tid innan avresa.

QR-kod för uppvisande på flygplatsen
Efter att formuläret fyllts i får du en pdf via mejl med den QR-kod som du ska uppvisa vid ankomst till Spanien. Denna QR-kod är viktig för att din resa ska kunna genomföras. Skriv ut QR-koden som pappersutskrift eller visa upp den på din mobil.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på ”fågeln” som markerar ert boende för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. 

Impressive Playa Granada Golf

Adress: Impressive Playa Granada
Calle Rector Pascual Rivas Carrera, 1; 18613, Motril, Granada, Spain
Telefon: +3 4958606282

Incheckning
Du checkar in på hotellet enligt din voucher. Har du bokat transfer blir du mottagen på flygplatsen enligt din bekräftelse.

Kontaktuppgifter till vår personal
Mailadress: nerja@sunbirdie.com
Våra värdar är på plats under säsong och bor då i Torrox Costa, på andra sidan av Nerja, där även våra gäster för Mid och Long Stay bor. Dessa spelar även på Los Moriscos och våra värdar kommer därför vara på plats då och då. Mer information och kontakt får ni om ni mailar till dem. Skulle något oväntat hända, kan ni alltid kontakta oss på vårt journummer

Starttider och greenfe

Som gäst med Sunbirdie på Playa Granada har du förbokade starttider på Los Moriscos enligt din bekräftelse. Det ingår heldagsgreenfee och mer golf än det du har bokat (samma dag) kan du boka på plats. Du kan även köpa till fler greenfee på plats om du så önskar.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie AB

Comments are closed.