Avresemeddelande Sydafrika, Stellenbosch

Välkommen till Sydafrika och Stellenbosch!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs nog igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomstdag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg, är det viktigt att ni anger er ungefärliga ankomsttid i förväg. Skicka gärna ett mail till oss i god tid, så att resort-personalen på plats får veta när ni ankommer.

Kontaktuppgifter. Vi har inte någon Sunbirdie personal på plats.
Mailadress: ankomst@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 8 458 00 00

Tips inför din ankomst

Vid ankomst till Sydafrika måste ert pass vara giltigt i minst 30 dagar ytterligare och minst två tomma sidor måste finnas i passet. Visum behövs ej. Internationellt körkort kan vara bra om ni ska hyra bil och tänk på att man inte får föra in mer än 5.000 ZAR, varför det är bästa att växla in pengarna på plats.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende (fågeln) ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Devonvale Golf & Wine Estate

Adress: Bottelary Rd, Stellenbosch, 7600, Sydafrika
Telefon:
+27 (0) 21 888 47 34
Mailadress: hotel@devonvale.co.za

Incheckning
När ni kommer till Devonvale Golf & Wine Estate checkar ni in i receptionen och får sedan nycklar och allmän information.
På Devonvale har vi inte någon egen personal på plats, men de talar bra engelska och här finns även en svensktalande pro, om det skulle bli problem.
OBS: Meddela din ankomst till oss, läs mer ovan…

Quiver Tree

Adress: Quiver Tree Self- Catering Apartments, 2 Faure Street, Stellenbosch, South Africa
Telefon:
+27 (0) 21 882 89 86
Mailadress: stay@qtstellenbosch.com

Incheckning
Ni får nycklar och info i receptionen om ni kommer mellan 8.00 och 16.00. Kommer ni efter 16.00 får ni nycklar och info av säkerhetsvakten och får sedan ytterligare info av Marguerie i receptionen/kontoret från 8.00 dagen efter.
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00

OBS: Meddela din ankomst till oss, läs mer ovan…

När ni bor på Quiver Tree spelar ni er golf på Devonvale Golf and Estate. Ni bokar alla era starttider innan avresa via e-post till Devonvale Golf:
proshop@devonvale.co.za

Journummer:
Har du akuta ärenden under kontorstid är du välkommen att ringa oss på +46 8 458 00 00. Annars kan du ringa oss på vårt journummer som är +46 8 458 00 01 eller +46 703 223 141.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.