Avresemeddelande Thailand, Chiang Rai

Välkommen till Thailand och Chiang Rai!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar. När du reser till Chiang Rai ingår visserligen alla transporter, men det kan ändå vara kul och intressant att se kartan och omgivningarna.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal och meddelar när ni ankommer. Skicka ett mail till vår partner Kenneth Lundgren på plats och meddela er ankomsttid och flyginformation, så att de kan möta er på flygplatsen i Chiang Rai.

Kontaktuppgifter till vår personal i Chiang Rai, dvs Kenneth Lundgren
Mailadress: chiangrai@sunbirdie.com
Telefon: (+66) 869 18 80 95

Karta över Chiang Rai


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj.

Laluna Resort

Adress: 160 Moo 14 Sanambin Road, Aphor Muang Chiang Rai 57000, Thailand
Telefon: +66 53 756 570

Khamthana Colonial Hotel

Adress: Mueang Chiang Rai District, Chiang Rai, Thailand
Telefon:+66 53 718 826

Diamond Park Inn Chiangrai Resort & Hotel

Adress: 73/4 moo 18 T.Robviang A.Muang Chiangrai 57000
Telefon: 053-754960-2 , 082-7599377

Incheckning
Vår personal möter er på flygplatsen i Chiang Rai och kör er till resorten, där ni checkar in i ert boende. Glöm därför inte att anmäla er ankomsttid i god tid. Antingen till chiangrai@sunbirdie.com eller direkt till Kenneth på mkcrtour@gmail.com


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.