Avresemeddelande USA, Florida, Inverness

Välkommen till Florida och Inverness!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs nog igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg, är det viktigt att ni tar kontakt med oss innan ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal på kontoret. Vi har inte någon Sunbirdie personal på plats.
Mailadress: ankomst@sunbirdie.com

På Inverness har vi ingen Sunbirdie personal på plats. Personalen i receptionen på Van Der Valk är väldigt hjälpsamma med att boka era starttider, tips på restauranger m.m

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. 

Van Der Valk Golf Resort Inverness

Adress: 4555 E. Windmill Drive, Inverness Florida 34453
Adress till Front Desk Office: 1601 North Florida Avenue, Hernando FL 34442
GPS: 36º25’51.84”N; 5º11’42.87”W

Incheckning
Ni checkar in på Front Desk Office, där ni får nycklar och information. Receptionen har öppet till 17.00 och därefter lämnas ett kuvert med nycklar och vägbeskrivning i en brevlåda intill receptionen, använd koden 3*. Glöm inte att checka-in följande dag om ni ankommer när receptionen är stängd.

Starttider och greenfee
Som Sunbirdie-gäst på Van der Valk Golfresort har du fritt medlemskap på 9 banor!

När du ankommer till resorten får du ett medlemskort och du kan sedan boka dina starttider precis som en medlem. Starttiderna bokas via receptionen på Inverness eller direkt med varje golfklubb upp till 14 dagar i förväg, ni kan även boka era första tider via e-post till info@valkusa.com (ange vilken golfbana, dag och tid ni önskar spela) OBS: Det enda som tillkommer är avgift för golfbil när det är obligatoriskt.

Lakeside Golf & Country Club
Hemmabanan. Denna 18-håls mästerskapsbana har breda fairways som kantas av vackra ekar och stora ondulerade greener som vaktas av djupa bunkrar. Banan är väldigt lummig med flertal doglegs vilket gör denna bana lite annorlunda och kanske inte en klassisk ”floridabana”.
Avstånd boende: 0-400 m, ca 10 minuter till fots.
Telefon: 352-726-1461

Plantation on Crystal River CC
En klassisk Inlandsbana med 27 inspirerande hål med en blandning av vattenhinder och utmanande bunkrar. De tre niohålsbanorna kan mixas där Lagoon är lite kortare och Championship Course passar dig som vill slå monsterdrivar.
Avstånd boende: ca 25 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: (352) 795-4211

Citrus Springs Country Club
Banan är något kuperad och även denna väldigt lummig. Flertal av fairways kantas av sekelgamla ekar och det gäller att vara rak från tee och ha bra precision med inspelen.
Avstånd boende: ca 15 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-489-5045

Skyview Golf Club
Skyview är en av de högst belägna golfbanorna i hela Florida. Banan ligger vackert inbäddad i lätt kuperad terräng. Modern bandesign.
Avstånd boende: ca 15 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-746-3664

Citrus Hills Golf & Country Club
Här finns det 36 hål att spela på. Två moderna banor med härlig design, vackra vyer. Inte så långa banor och relativt breda fairways. Underbart klubbhus.
Avstånd boende: ca 10 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-746-4425

The Country Club at Silver Springs Shores
Här får ni prova på riktig ”florida”-golf. Första 9 hålen är mer en klassik parkbana med breda fairways. De sista 9 hålen ändrar banan karaktär och här är det mycket vatten och en och annan alligator skymtar i vattenhindren. Silver Spring är också känd för att ha områdets snabbaste greener.
Avstånd boende: ca 50 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-687-2828

Miona Lake Golf Club
Miona Lake är en äldre och mycket vacker parkbana av väldigt hög standard. Breda fairways men med en hel del vattendrag och välplacerade bunkrar. Väldigt små greener så det gäller att hålla koll på inspelen…
Avstånd boende: ca 35 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-748-4200

Brentwood Farms Golf Club
Bara för att det är en niohålsbanan betyder det inte att det är en utmaning. Banan bjuder på en avslappnad lite kortare bana, men slappna inte av för mycket då den ändå kan bita ifrån. Kuperad terräng och lite mindre greener ställer krav på spelet.
Avstånd boende: ca 10 minuters bilfärd från boendet.
Telefon: 352-527-2600

Tips inför er ankomst
Vid ankomst till USA måste ert pass vara giltigt i minst 30 dagar ytterligare och och ni behöver också ha ett ESTA med er. Internationellt körkort behövs om ni ska hyra bil.

På denna länk hittar ni all information om resorten, närområdet samt om de golfbanor som ingår i er vistelse: www.valkusa.com/infobook

Journummer:
Har du akuta ärenden under kontorstid är du välkommen att ringa oss på +46 8 458 00 00. Annars kan du ringa oss på vårt journummer som är +46 8 458 00 01 eller +46 703 223 141.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.