Försäkringar

Se över din försäkring inför Long Stay-resan

Vi vill göra dig uppmärksam på att se över din försäkring inför en Long Stay-golfresa. Är olyckan framme eller du skulle bli sjuk så är det viktigt att du är fullt försäkrad. Vi vill att du ser över alla dina försäkringar så du kan känna dig trygg på plats.
Ta gärna en extra försäkring. Om du reser utomlands mer än 45 dagar är det bra att komplettera hemförsäkringen. Vi rekommenderar Gouda Reseförsäkringar på www.gouda-rf.se och Europeiska Försäkringsaktiebolaget på www.europeiska.se Där kan du komplettera med tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd.

Vården utomlands är ofta lika bra eller kanske till och med bättre än hemma. Men om du blir skadad eller allvarligt sjuk, är det viktigt att se till att skaffa ett läkarintyg. Ditt försäkringsbolag behöver detta för att betala ut eventuell ersättning. Se också till att ha ditt europeiska sjukförsäkringskort med dig på resan. Beställ kortet i god tid. Leveranstiden kan vara upp till två veckor. Du kan beställa sjukförsäkringskortet på försäkringskassans hemsida.


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.