Upplev natur, stränder och massor av golf i Thailand

Thailand hör utan tvekan till svenskarnas topp tre bästa destinationer. Här är det alltid varmt och skönt, både på land och i havet. Gillar du att golfa ska du definitivt fortsätta läsa. Det finns nämligen fantastiska golfmöjligheter i Thailand, trots att landet inte är det första man tänker på när man tänker på golf. I Hua Hin, den populära kustorten på Malackahalvön, erbjuder makalöst bra golfbanor. Några storfavoriter är Royal Hua Hin, Majestic Creek, Palm Hills och Black Mountain. För dig som vill bo alldeles intill banan finns många bra boenden att välja bland. Boka din resa med golf i Thailand via ett reseföretag med fokus på just golf så får du hjälp att hitta lägenhet i anslutning till golfbanan. Intill Black Mountain finns exempelvis den svenskägda superanläggningen Black Mountain med tjusiga poolvillor och dessutom shuttleservice till både klubbhuset och centrala Hua Hin.

Roa dig med bad, shopping och golf i Hua Hin

Golf i Thailand är inte som någonting annat. Det tropiska klimatet, de stora palmskogarna och de milsvida stränderna gör golfen här helt magisk. Det finns så många roliga saker att göra och se i samband med golfen. I centrala Hua Hin väntar Klai Kangwon Palace, kungens eget semesterparadis. Du kan även besöka Cicada Market, en rolig nattmarknad med fint hantverk, konst och kläder. Här finns även en matmarknad med mycket att erbjuda även för den kräsnaste middagsgästen. När du bokar golf i Thailand kan du hitta kompletta paket där boende och golf ingår. Det är värt mycket att slippa leta efter ett bra boende med alla bekvämligheter och dessutom i närheten till golfbanan. Det är bättre att ta hjälp från en erfaren resefirma med stort kontaktnät på plats.

Boka Long Stay i Thailand hos Sunbirdie

Eftersom Thailand ligger en bit bort är Long Stay resor ett bra alternativ. Long Stay är en restyp som är längre, oftast flera veckor eller ännu mer. De passar särskilt bra för dig som är pensionerad eller som på annat sätt har möjlighet att resa bort längre perioder. Long och Mid Stay i Thailand är perfekt för både nybörjaren och proffsspelaren, man skulle kunna säga att Thailand, med sina 190 golfbanor, har något för alla. Dessutom är det golfsäsong hela året, en stor fördel då du enkelt kan boka in en resa när det passar dig. Mid Stay är golfresor på cirka två till tre veckor, lagom tid för dig som vill vara borta lite längre men som inte kan ta tjänstledigt. 

Vi på Sunbirdie har stor erfarenhet av golf och golfresor och kan erbjuda helhetslösningar för dig som vill resa iväg. Klicka gärna in på kontakta oss för att ställa dina frågor eller för att få veta mer om resor till Thailand. När du bokar resa hos oss ingår allt från lägenhet eller hotellrum till golf, service på plats, städning, wi-fi och transporter, för att nämna några saker. Hör av dig så hjälper vi dig sätta ihop dina drömmars golfresa till underbara, solsäkra, vänliga och glada Thailand!

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.