Upptäck Spanien under en längre resa!

Många av oss längtar bort till sydligare breddgrader under vinterhalvåret. Och låter det inte som en dröm att byta ut mörker mot sol, snö mot sand och slasket mot svalkande hav? Svarar du ja på de här frågorna kan en longstay-semester kanske vara något för dig. Att åka på longstay i Spanien är ett populärt alternativ som lockar många resenärer. Landet har mycket att erbjuda både för den aktiva upptäcktsresande lika väl som för den som helst bara vill komma bort för att koppla av och lapa sol på stranden.

Innan du bokar en resa finns det en del saker som du bör ha koll på. Om du planerat ordentligt i förväg finns det större chans att du får ut mer av semestern och att resan blir exakt som du tänkt dig. Här kommer några tips som kan vara bra att tänka på medan du planerar:

  1. Vilken destination passar dig bäst? I Spanien finns otaliga resmål att välja mellan. Alla har de olika karaktär, och varierar i klimat beroende på var i landet de ligger. Se till att du gjort ordentlig research innan du bokar, eller ta hjälp av ett reseföretag för att guida dig rätt. Ställ frågor som ”vad vill jag få ut av min semester?”, ”hur viktigt är det med sol och bad?”, ”vill jag ägna mig åt specifika aktiviteter som exempelvis golf eller vandring?”. Om du har svaret på dessa frågor blir det enklare att smalna ner alternativen.

 

  1. Bestäm dig för hur länge du vill vara borta: Du kan välja mellan allt från longstay till att bara vara borta några få dagar. Med longstay menar man vanligen en semester som pågår minst en månad, och vill man vara borta längre finns det många paketerbjudanden att tillgå. Det finns exempelvis specifika longstay hotell och reseföretag som till exempel Sunbirdie, som inriktar sig på längre resor som kombinerar semester med härliga golfupplevelser.

 

  1. Sätt en budget för resan: Om du tidigt sätter en budget för din resa blir det lättare att bestämma och boka allt från flyg och boende till eventuella aktiviteter. Du kan även kontakta en resebyrå och berätta hur mycket du beräknat att resan får kosta, och så ger de dig en rad med passande alternativ. Om du vill ha bra priser på longstay kan du kontakta Sunbirdie eller göra en prisförfrågan på deras hemsida.

 

  1. Boende: Om du planerar en lång utlandsvistelse kan du hyra en egen lägenhet, ett eget hus eller bo på ett longstay hotell. Bokar du resan genom Sunbirdie kan du dessutom få ytterligare fördelar på köpet som till exempel medlemskap på några av de bästa golfbanorna i området.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.