Utforska den spanska kulturen – prova longstay

Det är lätt att förstå varför Spanien är en av de mest besökta länderna. Det är inte bara värmen, stränderna och den goda maten som gör att tusentals svenskar och miljontals turister från andra länder göra långa och korta besök. Spanien har även en härlig kultur som är väl värd att utforska. Här finns en otrolig historia, unika dansstilar som flamenco, god mat som paella och tapas och mycket mer. Det är svårt att ta till sig den spanska kulturen när du bara är där för en vecka eller två. Ett bra tips är att istället planera longstay i Spanien. Det innebär att du stannar i landet ännu längre, från tre veckor eller kanske till och med två månader.

Longstay i Spanien – lär känna landet

Det är skillnad på en longstay-upplevelse och att bara flyga till landet och fixa ett boende på egen hand. Longstay-upplevelsen bygger på att du får mer än bara ett vackert boende. En del av konceptet är att du får hjälp av arrangören att ta till dig kulturen genom planerade aktiviteter. Det finns olika typer av longstayresor att välja mellan. Du kan exempelvis boka longstay med golf i Spanien, vilket innebär att arrangören kommer att fokusera på golfrelaterade aktiviteter. En sådan vistelse har oftast ett boende som ligger nära en eller flera golfbanor. Naturligtvis får du ta del av mer än bara golf när du bokar en sådan resa.

Mer än bara Longstay Golf i Spanien

Just golf är en populär aktivitet när det kommer till longstay i Spanien men det finns även andra inriktningar, exempelvis motion och hälsa på Kanarieön Lanzarote. Här ligger fokuset på att du får tillgång till möjligheten att träna och hålla dig aktiv under din vistelse, antingen i form av välutrustade gym eller genom gruppträning som yoga, zumba och liknande. Dessutom får du även se mer av ön genom långa vandringar. Du kan även boka longstay i andra delar av Spanien utan golf.

Longstay finns även i andra länder

Spanien är en av världens mest populära turistmål men det finns även andra länder som är väl värda att besöka. Väster om Spanien hittar du exempelvis Portugal, ett land känt för sina prisvärda viner, de fantastiska blå kakelkreationerna och den unika fadomusiken. Longstay i Portugal är perfekt för dig som vill ha ett alternativ till den spanska kusten. Om det är just golfspelandet som lockar finns det även andra länder med utmärkta golfbanor. Du kan boka longstay i Sydafrika och ta del av både banor och mat i världsklass. Upplev lite mer av landet genom att stanna längre helt enkelt.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.