Varför du måste pröva på golf i Italien

Har du funderat lite extra på en golfresa under sommaren? Kanske är det dags att sätta planen i verket och verkligen åka iväg. Många golfentusiaster åker världen runt året om för att utforska banor på mer eller mindre exotiska platser. Och det finns en hel del destinationer att välja mellan för den som vill kombinera golf med en härlig semester. För att välja kan du börja med att ta fram några destinationer som passar dina önskemål och krav i förhållande till exempelvis budget och väderförhållanden. Lista sedan de saker du vill ha ut ur din semester som god mat, kultur, närhet till havet eller ett hotell med pool. Det finns fantastiska golfresmål över hela världen som Spanien, Thailand, USA osv., men låt oss säga att du tillslut väljer Italien. Golf i Italien är nog något som faller de flesta på läppen. I landet har du förutom de härliga golfbanorna, även chans att utforska en populär matkultur, en rik historia, kvalitativ shopping och vackra kuststäder. Följande är några av de orsaker som gör Italien så populärt för just golfare:

Livet utanför golfbanan

Italien är kanske inte klassat som ett av de främsta golfresmålen i världen, men de är däremot kända för att vara en av de bästa platserna för att njuta av livet. Om du vill passa på att uppleva ett land med rik kultur och ströva runt på historiska platser samtidigt som du tar en runda på golfbanan då och då kan en longstay i Italien vara det perfekta alternativet.

På golfbanan

Bara för att Italien inte gjort sig känt för golf betyder detta såklart inte att du inte kan spela bra golf även här. På några av de mest klassiska resmålen i Italien som Rom, Venedig och Florens kan du hitta riktigt bra banor att utforska under din long stay.

För att hitta rätt i Italien eller vilket resmål du än väljer för din golfsemester kan du vända dig till Sunbirdie. De har stor erfarenhet av längre resor och erbjuder golfpaket som gör att du kan boka din resa på ett smidigt och prisvärt sätt.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.