Avresemeddelande Spanien, Costa Valencia, Panoramica

Välkommen till Spanien och Costa Valencia – Panoramica!

Bäste resenär,

Vi tackar för att du har valt Sunbirdie och lovar att göra allt för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.

Här finns adresser, kontaktuppgifter plus en del fakta, råd och tips som kan vara bra att ta del av. Läs noga igenom dessa rader så du inte missar något av väsentlighet.
Nedan finner du även en interaktiv karta där du kan zooma och få fram detaljerade vägbeskrivningar.

OBS: detaljerad information om våra resmål, boende, golfbanor mm skickas till er så snart ni har anmält er ankomst – läs mer om det nedan.

Vill du skriva ut informationen högerklickar du någonstans på sidan och väljer ”skriv ut”. Därefter kan du välja en skrivare eller att spara som pdf på din hårddisk.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00.

Trevlig resa!

Meddelande om ankomst

Eftersom vi på Sunbirdie AB har fri ankomst dag för alla gäster och ni bokar ert eget flyg eller kör egen bil från hemmet, så är det viktigt att ni tar kontakt med vår personal innan ni ankommer. Skicka ett mail till vår golfvärd på plats och meddela ungefärlig ankomst tid, så vår värd vet när ni ankommer.

Kontaktuppgifter till vår personal
Mailadress: panoramica@sunbirdie.com
Telefon: (+46) 768-827021
Vår personal finns på plats mellan den 1 okt- 15 nov.

Karta och vägbeskrivning


Klicka på det boende ni har bokat för att få fram vägbeskrivning från önskad startpunkt. Ni kan även välja ”satellit” och zooma för att se omgivningarna i detalj. 

Panorámica Golf, Sports & Resort

Adress: Urb. Panoramica, s/n, 12320 San Jordi, Castellón, Spanien
Telefon: +34 964 49 30 72
GPS: N 40.549444 E 0.366159

Incheckning
Ni checkar in i golfshopen på golfklubben och får då nycklar till ert boende. Vid ankomst efter 18.00 får ni nycklar, karta mm i ”security gaten”, dvs vid infarten till resorten.
OBS: viktigt att ni meddelar er ungefärliga ankomsttid till vår personal på panoramica@sunbirdie.com, så att vi vet när ni ankommer.

Starttider och greenfee
Som Long Stay gäst med Sunbirdie på Panoramica har du tillgång till fri golf på 18 underbara golfhål + 18 par 3-hål. Alla Sunbirdies Long Stay-gäster på Panoramica får ett golfmedlemskap. Du kan boka alla tillgängliga tider 48 timmar innan aktuell speldag. 

European Tour Qualifying School  – hösten 2017
Mellan den 1-6 november är det Europatourkval på Panoramica och banan och rangen är stängd, men det går utmärkt att spela på korthålsbanan.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Comments are closed.