Golfresor över jul och nyår

Golfresor över jul och nyår

Inför jul och nyår 2024 fortsätter vi traditionen med specialprogram i Sydeuropa och satsar även i år på den charmiga staden Lagos på Portugals vackra Algarvekust men kryddar med nytillskottet Mojácar Playa i sydöstra Spanien, där både vädret och priserna är klart bättre än på övriga resmål i södra Spanien.

Jul och nyår är en tid då många vill resa och kanske kan det vara skönt att slippa all stress och hets hemma i Sverige och istället koppla av och njuta av livet med likasinnade nere i Sydeuropa. Eller så kanske du vill vara hemma med din familj till jul och sedan bege dig iväg i mellandagarna för att njuta av solen, värmen, golfen och umgås med likasinnade. Tala om en bra start på det nya året!

Med prisökningarna på livsmedel, uppvärming och drivmedel här hemma kan det kanske till och med löna att vistas utomlands under de kallaste månaderna. Allt beror på hur mycket du vågar sänka värmen där hemma...

Specialpriser under december och januari

Vill du resa över Jul och nyår rekommenderar vi två resmål – ett i Portugal, ett i Spanien – där vi har personal på plats över helgerna som arrangerar trevliga golftävlingar och sociala händelser. Över jul och nyår kanske det blir julotte-golf, annandags-scramble eller annat trevligt...;)

Det kan även vara skönt att veta att vi oftast har specialpriser i december och januari!

I charmiga staden Lagos på Portugals Algarvekust har vi flera härliga boenden och på vissa får du rabatt under vintern. Exempelvis på den högkvalitativa och mycket populära golfresorten Boavista, där även våra värdar bor! Då bor du i "radhus" i två plan, med två sovrum, två badrum och fullt utrustade kök på en 5-stjärnig resort med golfbana, tennisbanor, gym, spa och inomhuspool.

Läs mer om våra golfresor till Lagos...

I den likaledes charmiga kuststaden Mojácar Playa på Costa Almería i sydöstra Spanien, hittar du inte bara landets torraste och soligaste klimat utan även fantastiska stränder, fina lägenheter intill havet mitt i en levande stad och riktigt bra priser...

Läs mer om våra golfresor till Mojácar Playa...

Long Stay, Mid Stay, Short Stay

Så vad säger du – varför inte ställa snöskyffeln mot väggen där hemma och uppleva en solig jul och nyår med mycket golf och trevligt umgänge på våra resmål? Välj när du vill komma och hur länge du vill stanna – Long Stay, Mid Stay eller Short Stay. Valet är ditt!

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller vill boka. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Ho, ho, ho

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan