Golfresor över jul och nyår

Golfresor över jul och nyår med Sunbirdie

Inför jul och nyår fortsätter vi traditionen med specialprogram i Sydeuropa och satsar i år på den charmiga staden Lagos på Portugals Algarvekust. Vädret har de senaste åren varit väldigt bra även vintertid och därför har vi nu personal på plats under hela vintern. Dessutom får du rabatt!

Jul och nyår är en tid då många vill resa och kanske kan det vara skönt att slippa all stress och hets hemma i Sverige och istället koppla av och njuta av livet med likasinnade nere i Sydeuropa. Eller så kanske du vill vara hemma med din familj till jul och sedan bege dig iväg i mellandagarna för att njuta av solen, värmen, golfen och umgås med likasinnade. Tala om en bra start på det nya året!

Med prisökningarna på livsmedel, uppvärming och drivmedel här hemma kan det kanske till och med löna att vistas utomlands under de kallaste månaderna. Allt beror på hur mycket du vågar sänka värmen där hemma...

Specialpriser under december och januari

Vi har flera härliga boenden i charmiga staden Lagos och på vissa får du rabatt under vintern. Exempelvis på den högkvalitativa och mycket populära golfresorten Boavista (där även våra värdar bor) där du får 75:- per person och natt i rabatt! Då bor du i "radhus" i två plan, med två sovrum, två badrum och fullt utrustade kök på en 5-stjärnig resort med golfbana, tennisbanor, gym, spa och inomhuspool. 4 veckors boende med full service kostar därmed endast 13.895:- per person och så snart du bokat ditt boende kan du lägga till valfritt golfpaket, transfer, prisvärda hyrbilar eller annan servie.

Så vad säger du – varför inte ställa snöskyffeln mot väggen där hemma och uppleva en solig jul och nyår med mycket golf och trevligt umgänge på våra resmål?

Läs mer om våra golfresor till Lagos...
Läs mer om Boavista Resort...

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan