Long Stay Living

Long Stay Living – bara njut och koppla av!

Om du vill resa på en Long Stay eller Mid Stay och bo bra med full komfort, njuta av ett härligt klimat, koppla av och ta dagarna som de kommer, ska du resa med Sunbirdie – och ta del av allt det underbara som finns på våra resmål runt om i världen.

Oavsett du vill jobba på distans utomlands eller bara vill vara ledig och njuta av ett härligt klimat, vandra, handla på den lokala fiskmarknaden, spela golf, tennis eller – ja, vad du nu söker under en längre vistelse utomlands i ett härligt klimat kan du vara säker på att finna det här.

Söker du efter Long Stay Golfresor har vi många härliga resmål där golf är inkluderat i priset…

Vill du hyra en av våra lägenheter för att jobba på distans och kombinera med golf eller annat, har vi många härliga förslag...

Sköna dagar med värme och avkoppling men ändå med möjlighet till härliga upplevelser – om och när du vill – det är Sunbirdie Long Stay Living! Kan du inte vara borta 4 veckor som under en Long Stay, har vi även priser för Mid Stay Living på varje resmål, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg.

Long Stay guests playing PetanqueLong Stay rentals on Costa Daurada in SpainUnder en Mid eller Long Stay med Sunbirdie får du boende i fullt utrustad lägenhet inklusive el, värme, wifi, städning och byte av lakan och handdukar, plus möjligheten att träffa nya vänner...

Unna dig en längre vistelse på något av våra väl utvalda resmål och njut av en lite roligare och soligare vardag under vintern. Du rår helt över din egen tid och aktiverar dig när och om du känner för det. Under säsong har vi alltid vår egen, svensktalande personal på plats för din service och du är självklart varmt välkommen att vara med på de utflykter och aktiviteter de arrangerar – om du vill.

Vill du kanske börja spela golf, har vi resmål med svensk golfpro på plats och vad kan väl vara bättre än att lära sig en ny hobby under några veckors eller månaders vistelse i ett härligt klimat?

Spa treatmentsVi har valt ut några guldkorn bland våra resmål i Mauritius, Sydafrika, Thailand, Portugal, Italien och Spanien men du kan självklart även boka Sunbirdies övriga resmål om de lockar mer. Vi har rabatter för "ickegolfare" på alla resmål, men kontakta oss gärna om du är osäker.

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Välkommen till din Long Stay-upplevelse med Sunbirdie!

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Long Stay Living Spanien

I Spanien rekommenderar vi den charmiga kuststaden Cambrils, med cirka 35000 invånare och ett enormt utbud av restauranger och nöjen. Prisnivån är dessutom behagligt låg, då det främst är inhemsk turism som reser hit. Flera härliga boenden centralt, vid stranden eller intill hamnen.

Long Stay Living Portugal

I Portugal rekommenderar vi två harliga och populära resmål på den sydliga Algarvekusten, Salgados och Lagos. Lagos är en mycket trevlig och charmig stad, där vi har boenden i marinan, i centrum och i utkanten, på en mycket lyxig sparesort. På Salgados bor du intill en vidsträckt sandstrand och kan välja mellan lägenhet och radhus med privat pool...

Long Stay Living Italien

I Italien rekommenderar vi den lilla byn Moniga del Garda, vid sydvästra Gardasjön. Här bor vi på en trevlig resort i utkanten av byn, där det finns restauranger och service och det saknas verkligen inte saker att göra här vid södra Gardasjön, även om du inte spelar golf... Mat, viner, kultur i överflöd, skidåkning – möjligheterna är oändliga!

Long Stay Living Sydafrika

Vem skulle inte vilja spendera några veckor eller månader på Garden Route och härliga Cape st Francis Resort under den svenska vintern? Utöver natur- och kulturupplevelser i världsklass, fantastiska viner och utsökt mat har vi här ett land där den svenska kronan fortfarande är urstark. Res hit och lev som en kung eller drottning för en tid!

Long Stay Living Mauritius

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Mauritius leende, vänliga invånare, de olika religionerna som faktiskt samsas på denna vackra ö och den underbara maten – allt sammantaget bidrar till att en resa hit blir en verklig upplevelse och ett minne för livet.