Costa Blanca

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Livskvalitet på Costa Blanca

Costa Blanca är ett paradis för golfentusiaster och erbjuder ett brett utbud av högklassiga golfbanor, vilket gör regionen till en av Europas främsta golfdestinationer. Med sitt milda klimat året runt kan golfare njuta av spelet oavsett säsong, vilket gör Costa Blanca till ett idealiskt resmål för golfresor.

Costa Blanca är en vacker kuststräcka i östra Spanien, belägen i provinsen Alicante. Med sina milslånga gyllene stränder, kristallklara vatten och pittoreska byar lockar Costa Blanca besökare från hela världen. Regionen är känd för sitt milda klimat året runt, vilket gör den till ett populärt resmål både sommar och vinter. Förutom sol och bad erbjuder Costa Blanca rik kultur, historiska sevärdheter och en mängd utomhusaktiviteter som vandring, cykling och golf. De livliga städerna Alicante, Benidorm och Dénia erbjuder ett brett utbud av restauranger, shopping och nöjesliv, vilket gör Costa Blanca till en perfekt destination för alla typer av resenärer.

Costa Blanca har många förstklassiga golfbanor, designade av några av de mest kända arkitekterna inom golfvärlden. Banor som La Sella Golf Resort, Villaitana Golf och Las Colinas Golf & Country Club erbjuder varierade och utmanande spelförhållanden som passar både amatörer och professionella spelare. Varje bana har sin egen unika karaktär, från kustnära fairways med utsikt över Medelhavet till inlandsbanor med spektakulära bergsvyer.

Förutom golf erbjuder Costa Blanca en rik kulinarisk scen med ett brett utbud av restauranger som serverar både lokala specialiteter och internationella rätter. Efter en dag på golfbanan kan besökarna utforska de charmiga städerna och byarna längs kusten, njuta av kulturella evenemang och besöka historiska platser som slottet i Alicante och den gamla staden i Altea.

Förutom golf kan besökarna delta i andra utomhusaktiviteter som vandring, cykling och vattensporter. Regionen är också känd för sina vackra stränder och klarblått vatten, perfekt för avkoppling och solbad.

Costa Blanca erbjuder alltså inte bara fantastiska golfupplevelser utan också en chans att njuta av lyxigt boende, utsökt mat och en rik kultur. Med sitt året runt behagliga klimat och en mängd aktiviteter är Costa Blanca den perfekta destinationen för golfare som söker en kombination av sport, livskvalitet och avkoppling.

Här på Costa Blanca erbjuder vi boende och golfupplevelser i toppklass för dig som längtar efter att tillbringa en tid på en verkligt högkvalitativ golfresort – Dénia La Sella Golf Resort.

Bienvenidos a Costa Blanca!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Costa Blanca

Var: Sydöstra Spanien från Valencia och ner söder om Alicante.
Beskrivning: Vacker kuststräcka med milslånga gyllene stränder, kristallklara vatten och pittoreska byar samt många fina golfbanor.
Klimat: Milt väder året runt med fler än 300 soldagar per år.
Med flyg: Alicante eller Valencia.
Bokningsförfrågan
  • 300 soldagar per år och mycket milda vintrar gör Costa Blanca till ett perfekt golfresmål.

  • Costa Blanca är ett paradis för golfentusiaster och erbjuder ett brett utbud av högklassiga golfbanor, vilket gör regionen till en av Europas främsta golfdestinationer.

  • Med sina milslånga gyllene stränder, kristallklara vatten och pittoreska byar lockar Costa Blanca besökare från hela världen.

  • Costa Blanca bjuder på en rik kulinarisk scen med ett brett utbud av restauranger som serverar både lokala specialiteter och internationella rätter.

Dénia La Sella Golf Resort

Dénia La Sella Golf Resort är en perfekt oas för golfare på solsäkra Costa Blanca.