Costa Almería

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Sol, sand, hav och golf på Costa Almería

I Spaniens sydöstra hörn hittar du över 200 kilometer kustlinje med underbara stränder och spektakulära vikar. Dessutom flera mycket trevliga golfbanor! Du är garanterad sol och värme då detta är Spaniens torraste område.

I Almería hittar du många spännande områden att utforska som staden Almería, Cabo de Gata-Níjar och Levante (med fantastiska orörda stränder) och charmiga byar som Mojacar Pueblo. Nära Pueblo har vi har hittat ett riktigt fint boende intill stranden, mitt i centrala Mojácar Playa, som är en levande by året runt.

En av Almerías mest anmärkningsvärda egenskaper är mångfalden av landskap. Faktum är att du kan hitta allt från öde stränder med superklart vatten till områden med medelhavsskog, berg och öken.

Många mysiga byar på Costa Almería

Almería har flera småbåtshamnar och fritidshamnar belägna på platser som Adra, Almerimar, Roquetas de Mar, Aguadulce, Almería, San José och Garrucha. Om du letar efter action kommer du vara glad att veta att detta är en utmärkt plats för dykning, kanotpaddling, segling, vindsurfing, kajakpaddling... och självklart golf! Här finns ett flertal trevliga golfbanor som dessutom håller betydligt lägre priser än på andra håll i södra Spanien.

Kultur, mat och dryck

Utöver mysiga byar, golfbanor och hamnar finns mycket att se och upplelva på Almería, då historien sträcker långt back i tiden.

Några besök på monument som Alcazaba-citadellet, vakttornen och de olika slotten rekommenderas starkt.

Missa heller inte att utforska naturreservatet Cabo de Gata-Níjar och de spektakulära klipporna.

Läs mer och kontakta oss gärna!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Mid och Long Stay till Mojácar Playa...
Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Vad denna region erbjuder

Kundbetyg: 4,3 av 5,0
Var: Sydöstra hörnet av Spanien på Costa Almeria.
Beskrivning: En smått oupptäckt del av södra Spanien med trevliga byar, fina golfbanor och perfekt klimat under vinterhalvåret. Dessutom mycket lägre priser än exempelvis Costa del Sol!
Mat och dryck: Fokus på grillad färsk fisk, fiskgrytor men det är också vanligt med vilt och lokalt odlade grönsaker, ofta serverade som traditionella grytor med vete och korn. Självklart finns även mängder av små strandrestauranger och många restauranger med internationella menyer.
Bokningsförfrågan

Mojácar Playa

I den lilla kuststaden Mojácar Playa, med Spaniens torraste klimat, ligger en riktig pärla. Fina lägenheter intill havet med ett eller två sovrum, alla med balkong intill havet och mängder av restauranger och annan service i närheten. Välkommen till din nya drömtillvaro - till kanonpris!

Nyheter om Costa Almería