Lissabon

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Spännande storstad med många fina golfbanor

Lissabon är Portugals huvudstad och något av en ”doldis” i Sverige, i skuggan av Sydeuropeiska städer som Barcelona, Alicante, Rom, Milano, Nice och andra, men vi kan lova att staden är värd att upptäcka. Vi har golfresor till resmål, strax utanför själva staden – dels i charmiga Cascais och dels på Silverkusten, norr om staden.

Lissabon är en spännande blandning av storstadspuls, mat, kultur, fina stränder och ett pärlband trevliga golfbanor och golf resorts runt staden. Tack vare att staden är ganska kompakt, kan du under ett par dagar utforska de flesta sevärdheterna och de gamla kvarteren Bairro Alto, med stort utbud av barer, cafeer, musikklubbar och annat.

Golfresor till Silverkusten och Cascais

Vi har två trevliga golfresmål i närheten av Lissabon, nämligen charmiga gamla fiskeläget Cascais, strax väster om Lissabon, där vi hittar fina golfresorten Quinta da Marinha och på Silverkusten, strax norr om Lissabon, hittar vi den eleganta golfresorten Dolce Campo Real.

Bem vindo a Lisboa!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Lissabon

Beskrivning: Lissbons huvudstad med stort utbud av kultur, nöjen, nattliv, restauranger och finfina golfbanor.
Klimat: Milt Medelhavsklimat trots närheten till Atlanten. De bästa månaderna för bra väder i Lissabon är februari, mars, april, maj, juni, juli, Augusti, september, oktober, november och december
Golfsäsong: Året runt, men bästa månaderna är februari till juni och september till november.
Med flyg: Lissabons internationella flygplats Lissabon-Portela (LIS)
Bokningsförfrågan
  • Många härliga golfanläggningar runt om Lissabon, i charmiga Cascais och på Silverkusten, norr om staden.

  • Härliga stränder, men knappast aktuella under vår säsong...

  • God service överlag poch idel leende människor varav de allra flesta talar mycket god engelska.

  • Dagliga flyg från Sverige till Lissabon-Portela (LIS) med TAP och andra bolag.

Cascais

Upptäck charmiga fiskebyn Cascais under en golfresa med Sunbirdie. Toppboende på hotell eller i villa intill golfbanan med Cascais bara minuter bort och världsstaden Lissabon på pendlingsavstånd.

Dolce Camporeal

På Silverkusten norr om Lissabon finns flera härliga byar, städer och golfbanor. Vi har valt att erbjuda golfresor till eleganta golfresorten Dolce Campo Real, bara några mil norr om Lissabon.