Därför ska du välja Sunbirdie

Därför ska du välja Sunbirdie för din nästa golfresa

Utöver våra ytterst konkurrenskraftiga priser på några av Sydeuropas och övriga världens bästa Long och Mid Stay-golfresmål, finns många skäl att välja Sunbirdie när du ska boka din golfresa – oavsett det är en Long Stay, Mid Stay eller Short Stay-golfresa.

Här är några punkter som gör det enklare att välja Sunbirdie:

• Sunbirdie AB är ett helsvenskt företag med kontor och säte i Stockholm.
• Vi betalar löner, skatter och sociala avgifter i Sverige, till skillnad från konkurrenter som är registrerade i utlandet.
• Vi är experter på Long och Mid Stay (ja, vi myntade faktiskt begreppet Mid Stay för några år sedan) och tror oss veta vad du som Long och Mid Stay-resenär efterfrågar. Genom att vi själva även reser ofta med familj och vänner på weekendresor vet vi också vad du som Short Stay-resenär efterfrågar.
• Vi har branschens mest förmånliga avboknings- och betalningsregler!
• Vi har alltid flexibel ankomst- och avresedag! Därmed har du frihet att komma och åka när du vill och behöver inte anpassa dig efter fasta datum eller schemalagda transporter.
• Som kund får du svensk faktura och betalar till ett svenskt bankkonto och slipper transaktioner till utländska bolag och konton.
• Tack vare våra Long Stay-avtal har vi även väldigt bra priser på kortare vistelser som Mid Stay, och Short Stay, dvs weekends och veckoresor. Du bokar flyg och hyrbil (eller transport via oss) och vi står för resten - boende, golf, aktiviteter samt service av vår personal på plats.
• Under säsongen har vi vår egen personal på plats för att göra din vistelse riktigt smidig och bekväm. Läs mer på respektive resmål om vår service på plats.
• Vi är ett ungt företag med stor erfarenhet av resor, golf och golfresor.

Kontakta oss gärna om du har frågor, synpunkter eller helt enkelt redan bestämt dig för resa med Sunbirdie…

Ring oss gärna på 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Du kan även göra en bokningförfrågan här på hemsidan.

Soliga Sunbirdiehälsningar från Seija, Mikael, Anders, Filippa, Johnny, Esther och alla våra härliga golfvärdar runt om i världen...

Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar