Sunbirdie är resepartner till Golfa runt Gotland

Event

Events och golftävlingar

Sunbirdie har under många år arrangerat egna tävlingar under varumärkena Sunbirdie Classic, Sunbirdie Invitational och Sunbirdie Open och dessutom sponsrat allt från mindre amatörtävlingar till riktigt stora tävlingar utomlands. Under 2023 var vi återigen med som huvudsponsor till Golfa Runt Gotland och storsatsade på nyheten Sunbirdie Road to South Africa.

Under många år arrangerade vi Sunbirdie Classic runt om i Sverige men sponsrade även andra tävlingar, som Golfa runt Gotland, Fjälltouren, Seniortouren och mycket annat. Vi har till och med varit namnsponsor till tävlingar på proffstävlingar utomlands och hade stora planer på sponsring av våra svenska golftourer när pandemin slog till och allt ställdes in.

Inför 2024 är vi såklart resepartner till Golfa runt Gotland i maj, men vi har också redan planerat ett stort antal tävlingar från Skåne i söder till Härjedalen i norr under namnet Sunbirdie Road to South Africa, där spelformen och detaljer kommer att utvecklas från premiäråret 2023, men vinnande par åker med oss på en finalresa till Sydafrika, Garden Route och Cape st Francis.

Läs mer om Golfa runt Gotland
Läs mer om Sunbirdie Road to South Africa

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com för mer information.

Vi hoppas att vi ses under tävlingarna i sommar!