Dénia La Sella Golf Resort

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor med guldkant! Costa Blanca, Dénia La Sella

För dig som söker riktigt högkvalitativt boende rekommenderar vi Dénia La Sella Golf Resort med boende på hotellet eller La Sella Premium Apartments med 27 fina golfhål utanför dörren.

La Sella Golf Resort ligger bara en timme norr om Alicantes flygplats och det är inte längre till flygplatsen i Valencia, som ligger en timme norr om ”La Sella”. Med närhet (bara 10 minuter med bil) till både Dénia och Jávea har ni tillgång till mängder av högklassiga restauranger och shopping även under vintermånaderna.

På La Sella Golf Resort finns Hotel Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa, vilket är ett 5-stjärnigt hotell där ett stort utbud av service och gastronomi finns tillgängligt. Dessutom finns en mycket trevlig golfbana med 27 hål (tre 9-hålsslingor: Llebeig, Gregal och Mestral) ritade av Jose M Olazábal och mycket bra träningsområden.

Eleganta lägenheter med full service

Under en Mid eller Long Stay bor vi i La Sella Premium, vilket är mycket eleganta och rymliga lägenheter, som ligger intill hotellet och klubbhuset. Det finns lägenheter med 1 eller 2 sovrum och de håller verkligen högsta klass.

Lägenheterna med 1 sovrum är på 75 kvadratmeter med elegant, kombinerat matrum och vardagsrum, separat kök samt separat sovrum med dubbelsäng samt terrass eller balkong. Lägenheterna med 2 sovrum är på 100 kvadratmeter och ytterligare ett sovrum, med enkelsängar. Alla lägenheter har fullt utrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, kassaskåp och fritt wifi. De ligger antingen på markplan eller en trappa upp, utan hiss.

Mängder av restauranger och utflyktsmål

På La Sella Golf Resort finns 4 olika restauranger, varav en i klubbhuset. Det finns även gym samt spa med mängder av behandligar.

Det finns en supermarket och ett stort köpcentra bara några minuter bort med bil och dessutom finns de mysiga städerna Dénia och Jávea med mängder av restauranger, shopping och kultur. Här finns även mängder av gyllene stränder, andra spännande utflyktsmål som Altea, Benidorm, Gata de Gorgos och – inte minst – kan ni förvänta er 300 soldagar per år med ett mycket milt klimat under vintern.

Dénia La Sella Golf Resort är en perfekt oas för golfare på solsäkra Costa Blanca.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Dénia La Sella

Kundbetyg: Nytt resmål 4,5 i Google.
Var: Sydöstra Spanien, norr om Alicante
Beskrivning: Elegant golfresort med 27 hål av Jose M Olázabal, lyxigt Spa-hotell och eleganta lägenhter.
Klimat: 300 soldagar per år och mycket milda vintrar.
Bokningsförfrågan
  • Köp till så mycket golf du önskar på hemmabanan eller växla med spel på ett antal andra banor i närheten.

  • Perfekt golfklimat med 300 soldagar per år och milda vintrar.

  • Mängder av härligt gyllene stränder att upptäcka.

  • 4 restauranger på resorten och ett enormt utbud i de närliggande städerna Dénia och Jávea.

Golfen i Dénia La Sella Golf Resort

La Sella Golf

La Sella Golf Resort är en förstklassig golfanläggning på Costa Blanca med 3 niohålsslingor av José M Olazábal.