Long Stay golfresor till Mauritius

Long Stay golfresor till Mauritius, paradiset på jorden

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Nu erbjuder vi både Mid Stay och Long Stay till Mauritius – med eller utan golf…

Mauritius leende, vänliga invånare, de olika religionerna som faktiskt samsas på denna vackra ö och den underbara maten med basen i det indiska, kreolska och franska köket – allt sammantaget bidrar till att en resa hit blir en verklig upplevelse och ett minne för livet.

Författaren Mark Twain kallade ön för paradiset på jorden, och vi håller verkligen med. Här mår du verkligen som en kunglighet och oavsett du bara vill sparka av dig skorna och njuta av det lugnande ljudet av vajande trädkronor eller upptäcka öns kultur och vattenhål eller för den delen öns fantastiska golfbanor, finns alla möjligheter under en Long eller Mid Stay med guldkant.

Våra Long Stay golfresmål på Mauritius är några väl utvalda resorts. Vi har sökt med ljus och lykta efter något utöver det vanliga och till att börja med fastnat för verkligt lyxiga Anahita Resort på östkusten, där halvpension och fri golf på två fantastiska golfbanor ingår. Privat strand och en massa sporter ingår också, för dig som söker en verkligt lyxig vistelse med gott om aktiviteter eller bara lugn och ro i härlig miljö.

Vi kan även varmt rekommendera Heritage Resorts på södra Mauritius med 5-stjärnigt boende på all inclusive-resorten Awali, eleganta Le Telfair och Heritage fantastiska villor – alltid med fritt spel på den underbara hemmabanan. Till hösten 2023 öppnar ytterligare en bana!

Vill du spela golf, men ändå leva som en äkta Mauritiuer, har vi även härliga hus och lägenheter som du kan hyra och numera går det att köpa till golfspel på öns olika banor. Dock blir det ganska dyrt om du vill spela mycket, så om du tänker spela mer än någon gång i veckan lönar det sig att titta på våra resorts.

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bienvenue à l'Ile Maurice!

Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Våra Long Stay golfresmål i Mauritius

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
  • Magnifika stränder och laguner med kristallklart vatten. Perfekt ”after-golf” för oss som gillar att bada, snorkla och dyka.

  • Utsökt service och extrem vänlig och serviceinriktad personal.

  • På Mauritius finns ett antal riktigt fina golfanläggningar, varav vi plockat russinen ur kakan och erbjuder fritt spel!

  • Färsk fisk och skaldjur, mycket indisk och kreolsk mat. Stor produktion av rom och socker. Gillar du nybakade croissanter och mustiga curries har du hamnat rätt!