Distansarbete under några veckor eller månader

Distansarbetet har kommit för att stanna. Vad sägs om att arbeta på något av våra härliga resmål under en tid och njuta av en miljö som ger dig ökad livskvalitet, mer arbetslust och energi? Win-win för dig och din arbetsgivare!

Cowork på Giramar i Lagos, Algarve med SunbirdieGiramar i charmiga Lagos på Algarvekusten har ett speciellt cowork-rum med full service, perfekt för dig som vill komma undan och jobba några timmar då och då.

Sunbirdie har ett stort antal resmål som passar för distansarbete, där vi kan erbjuda fullt utrustade lägenheter och villor i olika prisklasser med hotellservice som städning och byte av lakan och handdukar veckovis samt fri el, värme, wifi och service av vår personal på plats. Som hemma, fast bättre!

Vad sägs exempelvis om 4 veckors boende i lägenhet med två sovrum intill havet på Garden Route i Sydafrika för under 13.000 kronor per person – inklusive 16 greenfee på två underbara golfbanor? Distansarbete för livsnjutare i ett land där vår svenska valuta fortfarande är urstark och både mat och dryck är otroligt prisvärt.

Vi säljer inte så kallade paketresor och har inte resegaranti, men inkluderar mycket förmånliga avbeställningsregler och ett avbeställningsskydd i våra priser. Så snart du har bekräftat ditt boende kan du köpa till golf, transfers, hyrbilar och annat till nettopriser.

Spelar du inte golf har vi flera resmål med andra USP:s, som härliga stränder, vattensporter, tennis, padeltennis, gym, spa, inomhuspool med mera. Varför inte bosätta dig i en charmig, spansk kuststad under en tid och njuta av en helt annan livstil än du är van vid hemifrån? Kanske börja varje dag med en lång morgonpromenad utmed havet följt av inköp av nybakade croissanter inför dagens hårda distansarbete...

Bästa pris får du under en Long Stay, vilket är resor från 4 veckor. Vi har även ytterst prisvärda paket för Mid Stay, det vill säga vistelser på 2-3 veckor.

Oavsett hur länge du stannar, kan vi lova dig en inspirerande arbetsmiljö i ett härligt klimat och stora möjligheter till aktiviteter vid sidan av arbetet. Vi har boenden som passar perfekt oavsett du reser själv eller om ni är ett företag eller en grupp vänner som vill hyra ett helt hus med 4-5 sovrum.

Välkommen till din nya vardag med Sunbirdie!

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan