Garden Route

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Garden Route – en dröm för golfare

Sydafrikas Garden Route är ett av våra mest spektakulära och populära golfresmål. Med boende på Cape st Francis resort och fantastiska upplevelser av natur, golf och hav kommer du uppleva en Long Stay eller Mid Stay du sent ska glömma...

Den vackra regionen Garden Route sträcker sig traditionellt från Mossel Bay i Västra Kapprovinsen till Storms River i Östra Kapprovinsen och erbjuder en fantastisk blandning av berg, skog, kust och halvöken. Numera brukar man dock räkna med en längre sträcka bort mot Port Elisabeth och då Kan vi räkna in vårt mycket populära och prisvärda golfresmål Cape St Francis med hotell, lägenheter, cottages och villor samt två mycket fina golfbanor, varav den ena – Cape St Francis Links – är rankad som landets 4:e bästa!

Generellt är Garden Route hem till några av de bästa och mest natursköna golfbanorna i världen. Här kan man njuta av utmanande golfbanor, vacker natur och ett behagligt klimat året om och särskilt under deras sommar, vilket är vår egen vinter. Några av de mest kända golfbanorna i området är Fancourt, Pezula, Simola, Pinnacle Point och Cape St Francis Links av den store Jack Nicklaus.

Utöver golfen kan besökare till Garden Route också ta del av regionens naturskönhet, genom att besöka naturreservat, vingårdar och pittoreska kuststäder. Dessutom erbjuder området möjligheter till spännande aktiviteter som vandring, cykling, båtturer och valskådning.

Golfresor till Garden Route i Sydafrika erbjuder en unik och oförglömlig upplevelse för golfare och naturälskare. Här kan du koppla av och njuta av utmärkt service, förstklassig golf och en fantastisk atmosfär, allt med den sydafrikanska gästfriheten som prägel.

Många spännande tilläggspaket

Vi har också många destinationer, boenden, golfbanor och upplevelser - från safariparker till guidade turer - som är perfekta som tilläggspaket.

Kontakta oss gärna och berätta vad du skulle vilja göra under din vistelse i Sydafrika. Vi ska försöka uppfylla dina önskemål.

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Garden Route

Bokningsförfrågan
  • Sydafrika erbjuder ett härligt klimat som passar utmärkt för golfresor året runt. Deras sommar = vår vinter!

  • På Garden Route ligger några av de mest kända golfbanorna i Sydafrika som Fancourt, Pezula, Simola, Pinnacle Point och Cape St Francis Link.

  • På Garden Route finns många vackra stränder och det finns något för alla, oavsett om du gillar att pressa i solen, simma med hajar eller surfa på vågorna.

  • Naturupplevelser utöver det vanliga! På nära avstånd ligger flera anläggningar där man kan se ”the big 5” och få uppleva svårslagna safariupplevelser.

Cape St Francis

I bortre änden av välkända Garden Route ligger den charmiga lilla kustbyn St Francis Bay. En ljuvlig semesterregion där fantastiska upplevelser av natur, golf och hav kommer att bjuda på en Long Stay eller Mid Stay du sent glömmer.