Costa del Sol

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Prisvärda golfresor till Costa del Sol

Costa del Sol har under lång tid varit det mest populära resmålet för svenska golfare och många är de svenskar som spenderat golfsemestrar här.

Costa del Sol erbjuder så mycket för den som vill fly den svenska vintern. Här finns 160 kilometer stränder och ett liv året om även under december och januari då många andra turistområden i Sydeuropa stänger ner. Restauranger och affärer är öppna och det finns ett härligt folkliv i byar och städer.

Här finns allt ifrån topprestauranger till enkla spanska bodegor, det finns stormarknader med ett gigantiskt utbud av mat och det finns små lokala marknader med de finaste delikatesser. Här finns en fantastisk möjlighet att leva furstligt med en blandning av ett skönt liv på golfklubben, ett veritabelt smörgåsbord av restauranger eller ett skönt lugnt liv hemma i ditt eget boende.

Skidor och golf

På Costa del Sol går det att göra verklighet av drömmen om att åka skidor på förmiddagen med utsikt över Gibraltarsundet och Atlasbergen i Afrika och därefter spela en golfrunda på eftermiddagen.

Men Costa del Sol är så mycket mer än sport och sol! Här finns ett underbart kulturutbud för den som är intresserad av det. Här finns romerska lämningar och här finns historiska Granada med Alhambrapalatset som var morernas högborg när de härskade över området på 1200-talet.

Short, Mid eller Long Stay golfresor till Costa del Sol

Söker du en kort eller längre vistelse med golf på Costa del Sol, erbjuder vi både Short, mid och Long Stay golfresor till prisvärda Ona Valle Romano i Estepona.

Ona Valle Romano bor du i lägenheter intill banan Valle Romano med två sovrum/badrum och är ni fyra som delar blir det extra prisvärt. Är ni två som delar lägenhet är det fortfarande prisvärt och då får ni "single bedroom" och varsitt badrum. Frukost ingår. Läs mer...

Har du bestämt dig för en golfresa till Costa del Sol?

Bienvenido a Costa del Sol...

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Costa del Sol

Bokningsförfrågan

Estepona

Ona Valle Romano utanför Estepona är en av kustens pärlor och passar för en härlig och trivsam Long, Mid eller Short Stay för dig som vill bo bra intill banan och spela en eller flera banor.

Nyheter om Costa del Sol