Costa del Sol

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Prisvärda golfresor till Costa del Sol

Costa del Sol har under lång tid varit det mest populära resmålet för svenska golfare och många är de svenskar som spenderat golfsemestrar här. Nu erbjuder vi möjligheten att vistas här under i stort sett så lång tid du önskar och leva det ”Costa del Sol”-liv som du och så många andra svenskar längtar efter under vinterhalvåret.

Tänk att bo på Costa del Sol under vinterhalvåret, utan att behöva köpa ett eget boende eller jaga medlemskap i lokala klubbar och ansvara för räntor, fastighetsskötsel, underhåll, säkerhet och annat. Hyr av oss istället! Vi ordnar allt och har dessutom egen personal på plats för din bekvämlighet, så det enda du behöver fundera på är när och vart du vill resa och hur länge du vill stanna...

Livlig kuststräcka året runt

Costa del Sol erbjuder så mycket för den som vill fly den svenska vintern. Här finns 160 kilometer stränder och ett liv året om även under december och januari då många andra turistområden i Sydeuropa stänger ner. Restauranger och affärer är öppna och det finns ett härligt folkliv i byar och städer.

Här finns allt ifrån topprestauranger till enkla spanska bodegor, det finns stormarknader med ett gigantiskt utbud av mat och det finns små lokala marknader med de finaste delikatesser. Här finns en fantastisk möjlighet att leva furstligt med en blandning av ett skönt liv på golfklubben, ett veritabelt smörgåsbord av restauranger eller ett skönt lugnt liv hemma i ditt eget boende.

Skidor och golf

På Costa del Sol går det att göra verklighet av drömmen om att åka skidor på förmiddagen med utsikt över Gibraltarsundet och Atlasbergen i Afrika och därefter spela en golfrunda på eftermiddagen.

Men Costa del Sol är så mycket mer än sport och sol! Här finns ett underbart kulturutbud för den som är intresserad av det. Här finns romerska lämningar och här finns historiska Granada med Alhambrapalatset som var morernas högborg när de härskade över området på 1200-talet.

Mid och Long Stay golfresor till Costa del Sol, Estepona

Vill du stanna länge på Costa del Sol, erbjuder vi Mid och Long Stay golfresor på eleganta och prisvärda Ona Valle Romano utanför Estepona, där vi bor i rymliga, moderna och fullt utrustade lägenheter med två sovrum/badrum och stora terrasser med kvällssol och utsikt över hemmabanan Valle Romano. Golf spelar vi på Valle Romano och populära La Cañada och du kan om du så vill köpa till golf på kustens alla banor! Läs mer om Estepona och Ona Valle Romano...

Short Stay golfresor till Costa del Sol

Söker du en kortare vistelse med golf på Costa del Sol, erbjuder vi Short Stay golfresor till två härliga golfresorts, prisvärda Ona Valle Romano i Estepona och eleganta SO Sotogrande i Sotogrande.

Ona Valle Romano bor du i lägenheter intill banan Valle Romano med två sovrum/badrum och är ni fyra som delar blir det väldigt prisvärt. Är ni två som delar lägenhet är det fortfarande prisvärt och då får ni "single bedroom" och varsitt badrum. Frukost och greenfee ingår. Läs mer...

På eleganta SO Sotogrande bor ni på lyxigt golfhotell med golf på Almenara och La Reserva. Lite dyrare, men också väldigt, väldigt bra! Läs mer...

Har du bestämt dig för en golfresa till Costa del Sol?

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor på Costa del Sol och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bienvenido a Costa del Sol...

Fakta Costa del Sol

Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar

Estepona

Ona Valle Romano utanför Estepona är en av kustens pärlor och passar för en härlig och trivsam Long Mid eller Short Stay för dig som vill bo riktigt bra intill banan och spela flera banor.

Nyheter om Costa del Sol