Long Stay

Long Stay golfresor med Sunbirdie – kom när du vill, stanna så länge du önskar!

Vi tar Long Stay golfresor till en helt ny nivå! Med Sunbirdie kan du resa till mängder av riktigt bra och väl utvalda Long Stay golfresmål och med oss kan du inte bara resa till något enstaka resmål i Spanien eller Portugal, utan till ett stort utbud av härliga golfresmål i flera länder som Italien, Sydafrika, Thailand och Mauritius.

När vi startade Sunbirdie var Long Stay – om vi ska vara ärliga – en ren budgetprodukt, men då vi försökt hitta resmål i många olika prisklasser och fortfarande hålla en hög standard på såväl boende, golf som service, vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi har tagit Long Stay till en helt ny nivå. Eller vad sägs om Long Stay golfresor till Spanien, Portugal, Italien, Sydafrika, Thailand och Mauritius?

Efter Corona-pandemin fokuserar vi på ett något färre antal resmål än vanligt, men fortfarande har du ett brett utbud av resmål som vi tror passar de flesta plånböcker och smaker. Vi har gjort en gallring och behållit de resmål där våra kunder har varit som mest nöjda och försökt utveckla dessa ytterligare.

Utöver ett brett program har vi under säsong med få undantag vår egen personal på plats som sköter allt det praktiska – arrangerar tävlingar, middagar och utflykter och finns där för dig och din trygghet. Vi är väldigt stolta över vår personal som gör din resa till något utöver det vanliga.

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även lanserat det vi kallar Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men ett i övrigt liknande upplägg med självhushåll och full service. Kan du bara vara borta en helg eller en vecka är det bara att beklaga, men då har vi väldigt prisvärda paket för det vi kallar Short Stay – det vill säga weekend- och veckoresor

Erbjudanden för både Long, Mid och Short Stay finner du under varje resmål och alla priser finner du i prislistan.

Long Stay golfresor för alla smaker och plånböcker!

Vår målsättning är att erbjuda golfare de bästa kombinationerna av bra boende, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har alltid möjlighet till valfri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa och du slipper anpassa dig efter förbestämda transporter och annat.

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. Att vi dessutom är en av få arrangörer som är registrerade i Sverige och betalar både svenska löner och svensk skatt, är ju kanske inte något du kommer att märka av, men vi vill att du ska känna dig trygg i att kunna köpa din golfresa av ett svenskt företag.

Kontakta oss gärna

Låt dig inspireras här på Sunbirdies hemsida och börja planera för hur vintern, våren eller hösten skulle kunna bli lite soligare och roligare…

Ring oss gärna på 08-458 00 00 om du har frågor eller vill få en rekommendation på var du ska tillbringa din Long Stay. Eller varför inte maila till info@sunbirdie.com eller göra en offertförfrågan här på hemsidan. Då återkommer vi inom kort med offert och mer information.

Välkommen till din nya, härliga Long Stay-tillvaro med Sunbirdie.

Bokningsförfrågan

Long Stay Golfresor till Spanien

Finns det ett mer klassiskt Long Stay golfresmål för svenskar under vinterhalvåret än Spanien? Sunbirdie har plockat russinen ur kakan och erbjuder flera kompletterande upplägg.

Long Stay Golfresor till Portugal

Portugal och främst Algarve lockar med sina härliga stränder, mysiga städer och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål för en Long Stay Golfresa.

Long Stay golfresor till Italien

En Long Stay golfresa till Italien bjuder på det bästa från flera världar. Vare sig det gäller upplevelser på eller utanför golfbanan ger en longstayresa till Italien valuta för slantarna och balsam för själen.

Long Stay golfresor till Sydafrika

Long och Mid Stay golfresor till Sydafrika till fantastiska priser. Välj mellan boende på golfresort eller vid havet och med golf på en eller flera banor. Vad du än söker kan du säkerligen hitta det hos oss genom att kombinera något av våra paket med andra upplevelser som safaris, vingårdar, stadsturer och mycket mycket mer.

Long Stay golfresor till Mauritius

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Nu erbjuder vi både Mid Stay och Long Stay till Mauritius – med drömboenden och toppgolf...