Long Stay Golfresor

Long Stay golfresor med Sunbirdie
Kom när du vill, stanna så länge du önskar!

Long Stay golfresor på en helt ny nivå! Med Sunbirdie kan du resa till mängder av riktigt bra och väl utvalda Long Stay golfresmål och med oss kan du inte bara resa till något enstaka resmål i Spanien eller Portugal, utan till ett stort utbud av härliga resmål i flera länder som Italien, Sydafrika, Thailand och Mauritius.

Solsmekta golfbanor och bra boende i ett härligt klimat. Kan vintern bli bättre än så?

Vår målsättning är att erbjuda de bästa kombinationerna av bra boende, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har alltid valfri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa och du slipper anpassa dig efter förbestämda transporter och annat.

Vi är experter på Long Stay

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. 

Vi vet att boendet är viktigt och kan slå oss för bröstet då vi själva har varit på alla våra boenden och spelat alla våra boenden själva. Vi kan alltså rekommendera både boenden, resmål och golfbanor beroende på dina önskemål.

Vill du bo i en stad, vid havet eller vid golfbanan? Behöver du ett eller två sovrum? Räcker det med fri golf på en bana eller vill du ha fler att spela på? Har du hund med dig? Frågorna är många och vi tror att du själv har svaret på de flesta...

Hur fungerar Long Stay golfresor med Sunbirdie?

Till att börja med måste du bestämma dig för ett resmål och vilket boende du önskar. Så snart du har bekräftat ditt boende kan du sedan köpa till olika tjänster som golfpaket, hyrbil, transfer eller annat. Flyg bokar de allra flesta själv för bästa pris men sedan löser vi resten.

Låt dig inspireras här på Sunbirdies hemsida och börja planera för hur vintern, våren eller hösten skulle kunna bli lite soligare och roligare…

Kontakta oss gärna

Ring oss gärna på 08-458 00 00 om du har frågor eller vill få en rekommendation på var du ska tillbringa din Long Stay golfresa. Eller varför inte maila till info@sunbirdie.com eller göra en offertförfrågan här på hemsidan. Då återkommer vi inom kort med offert och mer information.

Välkommen till din nya, härliga Long Stay-tillvaro med Sunbirdie.

Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika
Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Long Stay Golfresor till Spanien

Finns det ett mer klassiskt Long Stay golfresmål för svenskar under vinterhalvåret än Spanien? Sunbirdie har plockat russinen ur kakan och erbjuder flera kompletterande upplägg, dels på populära Costa Dorada, på prisvärda Costa Almería, klassiska Costa Cálida och Costa del Sol.

Long Stay Golfresor till Portugal

Portugal och främst Algarve lockar med sina härliga stränder, mysiga städer och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål för en Long Stay Golfresa.

Long Stay Golfresor till Italien

En Long Stay golfresa till Italien bjuder på det bästa från flera världar. Vare sig det gäller upplevelser på eller utanför golfbanan ger en longstayresa till Italien valuta för slantarna och balsam för själen.

Long Stay golfresor till Sydafrika

Long Stay golfresor till Sydafrika med otroliga upplevelser och fantastiska priser. Välj mellan boende på golfresort eller vid havet och med golf på en eller flera banor. Vad du än söker kan du säkerligen hitta det hos oss genom att kombinera något av våra paket med andra upplevelser som safaris, vingårdar och mycket mer.

Long Stay golfresor till Mauritius

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Vi erbjuder faktiskt Long Stay golfresor till Mauritius – med drömboenden och toppgolf...