Thailand

Golfresor till exotiska Thailand

Att göra en resa till Thailand innebär att lämna mörkret och kylan och styra kosan mot något helt annat – en drömsk tillvaro i sol och värme med mat och golfupplevelser runt varje hörn. Spännande möten med leende människor och nya kulturer väntar.

Vad kan vara mer drömskt och spännande än att resa på en magisk golfresa till Thailand? På Sunbirdies härliga – och sinsemellan olika – resmål finns alla förutsättningar för en härlig och avslappnad resa som sänker pulsen och öppnar upp sinnena för allt det härliga som livet har att erbjuda.

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Thailand

Största stad: Bangkok
Tidszon: GMT +7
Golfsäsong: Året om
Med flyg: Direktflyg med ett flertal bolag
Mat och dryck: Smakrik mat som oftast är kryddstark men det finns även många milda rätter som är minnesvärda. Här används gärna citrongräs, koriander, lime och chili i många rätter
Bokningsförfrågan
  • Du som varit här förut vet vad vi talar om. Underbara stränder med allt från intensivt exploaterade stränder med försäljare, restauranger och allt du kan tänka dig till orörda pärlor där du kan hitta ditt eget paradis.

  • Sol och verklig värme under vår vinter, ja från november till februari – därefter kanske det blir lite väl varmt för golf i alla fall.

  • Nära 200 exotiska och fantastiska golfbanor.

  • Den Thailändska gästfriheten och servicen är förutom klimatet och maten en stor del av upplevelsen.

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay