Il Colombaro Golf Resort

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Upptäck Il Colombaro, en mycket charmig golfresort

Il Colombaro är verkligen något unikt. Här har vi hittat en otroligt charmig liten resort belägen på en kulle nära butiker, restauranger och annan service och dessutom finns en enklare 9-håls golfbana samt finfina träningsområden - med en fullfjädrad Toptracer-range som pricken över i tillsammans med en trevlig restaurang. 

Strax söder om otroligt vackra och pittoreska kuststaden Salò - med Italiens längsta strandpromenad! - ligger den charmiga golfresorten Il Colombaro, med byggnader från 1400-talet vilka kompletterats med modernare lägenheter, klubbhus och restaurang intill en lite enklare 9-håls golfbana med suveräna träningsområden inklusive en fullfjädrad Toptracer-range under tak med belysning. Dessutom med möjlighet till förplägnad från den närliggande restaurangen. Vill du bo bra och träna och spela i absolut närhet till ditt boende, har du hittat rätt. Dessutom kan du lägga till spel på superbanorna Gardagolf, Arzaga och Bogliaco. 

Från resorten är det bara 650 meters promenad till byn Cunettone, med flertalet restauranger, barer, stor mataffär och annan service.

Från Il Colombaro är det dessutom bara 3 kilometers vindlande serpentinväg ner till makalöst vackra kuststaden Salò, med mängder av restauranger, kultur och butiker samt - enligt dem själva - Italiens längsta strandpromenad. Ta bilen hit ner och strosa runt så ofta ni kan!

Il Colombaro innebär bra boende i otroligt charmig miljö, intill en finfin träningsanläggning med en enklare 9-håls golfbana samt kort promenadavstånd till levande miljö och närhet till vackra Salò och flera golfbanor av högsta klass. Dessutom är hundar välkomna utan kostnad.

Tala om livskvalitet!

Benvenuti in Italia e Il Colombaro!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Gardasjön
Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta il Colombaro

Kundbetyg: Nytt resmål, 4,4 av 5 i Google.
Var: Sydvästra Gardasjön, nära Salò
Beskrivning: Otroligt charmig liten golfresort med kort promenadavstånd till restauranger och affärer.
Golfsäsong: Året runt, men perfekt för oss nordbor under höst och vår.
Bokningsförfrågan
  • Hundar är välkomna i din lägenhet samt på golfbanan – utan kostnad – och vi har några riktigt trevliga lägenheter på markplan med gräsmattor som passar perfekt för hundägare.

  • Fullfjädrade övningsområden och en enklare 9-håls golfbana utanför dörren samt närhet till storheter som Gardagolf & Country Club, Arzaga och Bogliaco - banor du kan boka till nettopriser så snart du bekräftat din resa...

  • Du bor på kort promenadavstånd från ett flertal trevliga restauranger (en i klubbhuset intill våra lägenheter) och har även nära till charmiga Salò med stort utbud av restauranger.

  • Från ditt boende är det nära till kulturstäder som Brescia, Verona, Bergamo, Milano och Venedig. Ingen dålig plats att ha sin bas på...

Golfen i Il Colombaro Golf Resort

Arzaga Golf

En otroligt vacker anläggning med golfbanor designade av Jack Nicklaus JR och Gary Player.

Bogliaco GC

Italiens tredje äldsta bana med makalöst vackert läge vid västra Gardasjön.

Colombaro Golf

En enklare 9-hålsbana med två par-fyror, resten par-treor. Därutöver finns en trevlig restaurang och fullfjädrade träningsområden.

Gardagolf Country Club

Klassisk och exklusiv golfbana med tre niohålsslingor med makalös utsikt över omgivningarna.