Ta med hunden på golfresan

3 februari 2023

Golfresor med hund

Som hundägare vill du självklart ha med familjens bästa vän på resan, särskilt under en Mid eller Long Stay. Eftersom du stannar så länge är det lätt att förstå, och som tur är har vi flera resmål där detta är möjligt.

Reser ni med hund, rekommenderar vi att ni tänker efter noga hur ni vill ha det och om ni tex har vant hunden vid att vara ensam hemma då och då eller om ni behöver ha hunden med er även på golfbanan.

Som hundägare är jag van vid båda alternativen, då mina hundar gärna följer med på banor där de är välkomna, men lika gärna väntar hemma medan jag svingar loss.

Klarar er hund att vara hemma, har vi många resmål där hundar är välkomna i lägenheterna.

Behöver ni kunna ha med er hunden på banan, rekommenderar vi två resmål, ett i Spanien och ett i Italien.

I Spanien rekommenderar vi våra fina lägenheter på Gran VP och Voramar med bästa läge i den charmiga kuststaden Cambrils på Costa Dorada i Spanien, där hundar även där är välkomna mot tillägg. Dessutom är hundar varmt välkomna på en av våra två banor. Räcker det med medlemskap på en bana, är det ett underbart alternativ, då ni bor intill stranden i en charmig stad och kan ta långa promenader utmed havet med hunden morgon och kväll.

Vill ni hellre till Italien rekommenderar vi den eleganta golfresorten Chervò som ligger strax söder om Gardasjön, där hundar är tillåtna mot tillägg i både våra lägenheter och på den gåvänliga 27-hålsbanan som ligger utanför dörren.

Även Il Paradiso vid södra Gardasjön är ett perfekt alternativ för dig med hund.

Spanien, Costa Dorada, Cambrils

Härligt boende på Gran VP bara 100 meter från strandpromenaden eller Voramar intill stranden i en otroligt charmig kuststad, där du kan lägga till fri golf på Gaudi Golf som är ”dog friendly” – hundar är därmed varmt välkomna.

Läs mer om våra Mid och Long Stay golfresor med boende på Gran VP i Cambrils...

Italien, Gardasjön, Chervò

Härligt hotell och lägenheter intill golfbanan, strax söder om Gardasjön med möjlighet att lägga till valfritt antal golfrundor på hemmabanan, där hundar är varmt välkomna.

Läs mer om våra golfresor till Chervò Golf Hotell, Spa & Resort...

Tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Trevlig resa!

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan