Ta med hunden på golfresan

3 februari 2023

Som hundägare vill du självklart ha med familjens bästa vän på resan, särskilt under en Mid eller Long Stay. Eftersom du stannar så länge är det lätt att förstå, och som tur är har vi flera resmål där detta är möjligt.

Reser ni med hund, rekommenderar vi att ni tänker efter noga hur ni vill ha det och om ni tex har vant hunden vid att vara ensam hemma då och då eller om ni behöver kunna ha hunden med er på golfbanan.

Som hundägare är jag van vid båda alternativen, då min hund gärna följer med på banor där hon är välkommen och lika gärna väntar hemma medan jag svingar loss.

Klarar er hund att vara hemma, har vi många resmål där hundar är välkomna i lägenheterna, dock ofta mot tillägg.

Behöver ni kunna ha med er hunden på banan, rekommenderar vi våra fina lägenheter på Gran VP med bästa läge i den charmiga kuststaden Cambrils på Costa Dorada i Spanien, där hundar även där är välkomna mot tillägg. Dessutom är hundar varmt välkomna på en av våra två banor!

Räcker det med medlemskap på en bana, är det ett underbart alternativ, då ni bor intill stranden i en charmig stad och kan ta långa promenader utmed havet med hunden morgon och kväll.

Väljer ni detta alternativ kan vi erbjuda ett rabatterat golfpaket med fri golf på den bana där hundar är välkomna – Gaudí GC.

Spanien, Costa Dorada, Cambrils

Härligt boende på Gran VP bara 100 meter från strandpromenaden i en otroligt charmig kuststad, med fri golf på en bana – Gaudi Golf – som är ”dog friendly” och hundar är därmed varmt välkomna.

2 veckor med fri golf från 8.495:- per person

4 veckor med fri golf från 11.995:- per person

Läs mer om våra Mid och Long Stay golfresor med boende på Gran VP i Cambrils...

Ring oss gärna på 08-458 00 00 för mer information om våra resmål och om att resa med hund.

Trevlig resa!

Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar