Long Stay golfresor till Italien

Long Stay Italien – golfresor för livsnjutare

En Long Stay golfresa till Italien bjuder på det bästa från flera världar. Vare sig det gäller upplevelser på eller utanför golfbanan ger en longstayresa till Italien valuta för slantarna och balsam för själen.

Vad söker du under din Long Stay golfresa? Är det golf, golf, golf som gäller eller är du lika mycket ute efter det ljuva livet med god mat och dryck, kultur, historia och ett behagligt klimat?

Lutar ditt intresse mer åt de sistnämnda värdena finns det kanske inget land i världen som bjuder på samma utbud av livets goda som Italien. Låt ordet Italien vila en stund på tungspetsen – visst smakar det salta vågor, vackra kvinnor, stiliga män, snabba bilar, ljuvliga smaker och ”la dolce vita”..?

En Long Stay golfresa till Italien ger dig en unik chans att bekanta dig med landet som fött fram så många stora konstnärer, artister och stilister och så mycket skönhet i alla former. Dessutom kan du upptäcka den dolda skatten i form av riktigt bra golfbanor!

Du har fyra veckor eller mer på dig att upptäcka dina egna favoritostar, bekanta dig med den lokale slaktaren och prova dig igenom regionens viner till behagligt låga priser.

När det gäller golf är kanske inte Italien välkänt som något av de större golfresmålen i Sydeuropa, men faktum är att det finns mängder av riktigt bra golfanläggningar över hela landet. Från norr till söder ligger golfbanorna som ett pärlband och frågan är som vanligt vad man ska välja. Castelconturbia, Donnafugata, Bogogno, Acaya med flera är stjärnor i paraden, men det finns många andra banor som är trivsamma semesterflirtar.

En annan trevlig sak med Italien är att du oftast kan ta med dig din hund på golfresan! Hundar är tillåtna (ibland mot tillägg) både i våra lägenheter och på banan på resmålen Il Paradiso, Chervò och Il Colombaro.

Läs gärna mer om våra resmål för Long Stay golfresor till Italien via länkarna nedan och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com eller gör en offertförfrågan online här på hemsidan.

Benvenuti in Italia!

Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika
Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Våra Long Stay golfresmål i Italien

Gardasjön, Il Paradiso

Il Paradiso Golf Resort ligger vid södra Gardasjön, nära den mysiga kuststaden Peschiera del Garda, dit det går kostnadsfri shuttle flera gånger om dagen. Enkla lägenheter med perfekt läge på en uppskattad bana och mycket prisvärt om du väljer till fri golf på hemmabanan. Hundar välkomna både i lägenheterna och på banan.

Gardasjön, Moniga del Garda

Vad sägs om en Mid eller Long Stay intill Gardasjön, i en mysig Italiensk by med möjlighet till golf på flera riktigt bra golfbanor: Gardagolf & Country Club, Bogliaco och Arzaga? Benvenuti a Moniga del Garda!

Gardasjön, Salò, Il Colombaro

Riktigt charmig golfresort med bra träningsområden och kort promenadavstånd till en levande Italiensk by och möjlighet golf på flera riktigt bra golfbanor. Här finns alla möjligheter till att träna, spela och leva la dolce vita för en tid.

Gardasjön, Chervò Golf Hotel, Spa & Resort

Chervò är en elegant golfresort söder om Gardasjön med både hotell och fina lägenheter, spa, gym och en mycket trevlig 27-håls golfbana. Hundar välkomna både i lägenheterna och på banan.