Om Sunbirdie

Sunbirdie AB är ett helsvenskt företag med huvudkontor och säte i Stockholm samt distriktskontor för såväl Norge samt den tyskspråkiga marknaden, dvs Tyskland, Schweiz och Österrike. Vi är ett ungt företag men har stor erfarenhet av resebranschen.

Vi vill gärna trycka på att Sunbirdie är ett svenskt företag. Att många i branschen är registrerade utomlands beror nog dock främst på andra saker än våra höga skatter, men vi anser det viktigt att Sunbirdie är registrerade i Sverige och betalar skatt, arbetsgivaravgifter och annat i Sverige. Plus att du får en svensk faktura utställd i svenska kronor och slipper bli överraskad av valutaförändringar.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg att resa med ett svenskt reseföretag.

Observera att vi inte längre säljer så kallade paketresor och därför inte heller har ställt resegaranti. Du får å andra sidan ett fritt avbeställningsskydd inkluderat när du bokar ditt boende och kan välja till valfritt golfpaket, hyrbil, transfer och mycket mer till nettopriser, så snart du har bekräftat ditt boende.

Varmt välkommen att kontakta oss för bokningar, funderingar eller frågor!

info@sunbirdie.com
08-458 00 00

Sunbirdie AB (orgnr: 556840-9246) ägs av:

Mikael Andersson, tidigare i mediabranschen och bland annat en av grundarna av Golfresan Media AB. Verksam som tidningen Golfresans chefredaktör under många år.
Anders Kullenberg, grundare av researrangören Golf Plaisir och Out of Bounds.
Seija Laitala, Sunbirdies försäljningschef har stor erfarenhet från golfresebranschen både som reseledare och resesäljare. Spindeln i nätet på Sunbirdie! 

Sunbirdies adress är:
Sunbirdie AB, Box 12014, 102 21 Stockholm, Sweden

Bokningsförfrågan