Portugal

Golfresor till Portugal – för dig som vill njuta av sagolik golf, sol, unik kultur och god mat…

En golfresa till Portugal under vårt kylslagna vinterhalvår är väl använd tid för den som vill njuta av livet, oavsett du vill iväg för en vecka eller några månader. Vi har priser från 3 nätter och uppåt och du väljer själv ankomstdag och hur länge du vill stanna. Short, Mid eller Long Stay? Valet är ditt!

Portugal har länge lockat solsugna golfspelare från norr. Redan på 60-talet utvecklades den kända kuststräckan i söder, Algarve, av engelsmän och kom snabbt att bli ett vintertillhåll för besuttna familjer från de brittiska öarna. Och visst är Portugal och kanske främst Algarve något väldigt speciellt med sina härliga stränder, mysiga städer, unika kultur och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål!

Smaker för alla sinnen

Förutom golf erbjuder Portugal även fantastisk mat. Fokus ligger på havet med mycket grillad fisk och färska skaldjur. Till detta är det inte ovanligt att få ”grönt” vin. Om du inte tidigare hört talas om detta är det något som kallas ”vinho verde”, ett vin som Portugal är känt för. Vinet är passar också utmärkt till just skaldjur och fisk.

Underbara golfbanor

Som lillebror till Spanien har Portugal satsat på kvalitet framför kvantitet, vilket märks både på boenden, golfbanor och prisbilden. Visst är det lite dyrare i Portugal, men du får också oftast så mycket mer för pengarna!

Golfresor till Algarve och Lissabon

Algarve är en av Europas hetaste kustremsor och en alldeles lagom bebyggd region. Därför är det inte konstigt att Algarve också är ett av våra allra mest populära golfresmål för både Long, Mid och Short Stay golfresor, där vi hittar många av våra mest nöjda kunder.

På Algarve har vi flera härliga resmål samlade i den charmiga staden Lagos och på golf- och strandresorten Salgados.

Utanför Portugals huvudstad Lissabon erbjuder vi två resmål för Short Stay golfresor, nämligen golfresorten Dolce Campo Real och Quinta da Marinha i charmiga Cascais.

Bem-vindo a Portugal!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Portugal

Största stad: Lissabon
Valuta: Euro
Språk: Portugisiska, med de allra flesta talar bra engelska
Tidszon: GMT +1
Klimat: Medelhavsklimat
Visum: Behövs inte
Mat och dryck: Underbara skaldjurs- och fiskrätter. Fantastiska inhemska viner
Bokningsförfrågan
  • Nära 80 golfbanor, varav ett kluster riktiga godbitar ligger på Algarvekusten.

  • Södra Portugal bjuder på ett härligt klimat året runt med riktigt milda vintrar och långa, härliga höstar.

  • God service och idel trevliga människor varav de allra flesta talar riktigt bra engelska.

  • Tycker du om fisk och skaldjur samt goda viner är du i himmelriket. Väldigt prisvärt är det också!

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay