Sänk din elkostnad – res på Long Stay!

18 december 2022

Sänk din elkostnad – res på Long Stay!

75-80% av elkostnaden i en villa går åt till uppvärmning och lejonparten av resterande förbrukning går till varmvatten och annan hushållsel och allt detta ingår i priset på våra resmål. Dessutom har du service av vår personal på plats som håller i allt det praktiska.

Res med oss så kan du sänka värmen till ett minimum där hemma och genom detta sparar du stora belopp – 1 grad sägs motsvara 5% i förbrukning. Tänk då att gå från 22 till 8 grader…
När du inte heller använder golvvärme, dusch, handdukstork och torktumlare, TV, vattenkokare, brödrost och andra eltjuvar där hemma och räknar med sänkta levnadskostnader på mat och dryck (inte minst vin ;), bränsle (stor skillnad mot Sverige pga våra skatter oavsett vad vissa politiker säger) och vår allt svagare krona, kan det kanske till och med löna sig att hålla sig utomlands när det är som kallast här hemma…

Long Stay golfresor för alla smaker och plånböcker!

Vår målsättning är att erbjuda golfare de bästa kombinationerna av bra boende, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har alltid möjlighet till valfri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa och du slipper anpassa dig efter förbestämda transporter och annat.

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. Att vi dessutom är en av få arrangörer som är registrerade i Sverige och betalar både svenska löner och svensk skatt är ju kanske inte något du kommer att märka av, men vi vill att du ska känna dig trygg i att kunna köpa din golfresa av ett svenskt företag.

Låt dig inspireras här på Sunbirdies hemsida och börja planera för hur vintern, våren eller hösten skulle kunna bli lite soligare och roligare…

Ring oss gärna på 08-458 00 00 om du har frågor eller vill få en rekommendation på vart du ska tillbringa din Long Stay…

Välkommen till din nya, härliga Long Stay-tillvaro med Sunbirdie.

Bokningsförfrågan