Black Mountain Resort

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Black Mountain

Med bra boende i Poolvilla på Black Mountain finns chansen till en verkligt avkopplande Long eller Mid Stay som är långt från bekymmer, eller ”Klai Kang Won” vilket även Hua Hins kungliga sommarpalats så träffande döpts till…

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda boende på den svenskägda superanläggningen Black Mountain. Här bor vi i fina poolvillor med ett till tre sovrum och fri shuttle till klubbhuset och – inte minst – shuttle flera gånger per dag till och från centrala Hua Hin!

Det finns ett par enklare restauranger på gångavstånd och en fullfjädrad dito i klubbhuset, där man äter kungligt från tidig morgon till sen kväll. Här finns också mängder av aktiviteter utöver golf. I direkt anslutning till resorten finns exempelvis en stor vattenpark, om du nu skulle känna dig lite äventyrslysten…

Golfen på Black Mountain

I Hua Hin finns som sagt många fina golfbanor, varav den första – Royal Hua Hin – byggdes redan 1924. Sedan dess har antalet ökat och idag finns en bra blandning klassiska och nya banor att botanisera bland.

När vi nu bor på Black Mountain kan du välja till ett antal greenfee just på Black Mountains mästerskapsbana, inklusive caddieavgift, dock ej dricks.

Black Mountain är en magnifik upplevelse med storslaget klubbhus och en bana som passar perfekt för både de mer blygsamma och de allra bästa – och inte minst för matchspel. Stora, ondulerade greener, strategiska vattenhinder och en hel del utmaningar gör livet spännande. Dessutom är banans skönhet och kvalitet kort och gott enastående! Hatten av för Stig Notlöf, mannen bakom detta mästerverk.

Vill och orkar du spela mer än vad du förbokat, har vi bra priser för ytterligare greenfees med transporter och caddieavgifter. Se prislistan för mer information.

När du inte spelar golf

Vi har redan pratat om Hua Hins utbud av restauranger, hotell, barer, shopping och annat, men vi måste poängtera att här har du verkligen en storstad i miniatyr ”runt hörnet”. Har du exempelvis aldrig upplevt en riktigt nattmarknad är det ett måste och bara känslan av att promenera omkring bland gatuförsäljarna efter en god middag är oslagbar.

Utöver staden, nattmarknader och alla restauranger är det väl stranden som de flesta lockas av. I Hua Hin är sanden vit och finkornig och det är inga problem att spendera hela dagarna här. Det är ett litet skådespel att bara titta på familjerna som tar stranden i besittning framåt kvällen och på dagarna är det självklart här man vill vara. Och på tal om stranden: Ett populärt nöje i Hua Hin är att hyra en häst för att rida i vattenbrynet…

Tempel och kultur finns för den som är intresserad och ett måste är kanske den berömda tågstationen. Nationalparken Khao Sam Roi Yot ligger några mil söder om Hua Hin och är mer än väl värd en heldagsutflykt. Den sägs vara landets vackraste! Här finns även grottor som kanske kan vara sköna att besöka under en varm dag.

Som du förstår är det ingen brist på saker att göra här i Hua Hin, så inte heller på resorten. Här finns nämligen tennis och padeltennisbanor, minigolf, ett stort vattenland, en wakeboardpark och ett stort, flytande ”gym”…

Välkommen till ett liv, långt från bekymmer!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Hua Hin

Kundbetyg: 4,2 av 5,0
Beskrivning: Härlig golfresort med en storstad i miniatyr "runt hörnet".
Klimat: Mycket behagligt vinterklimat med varma dagar och ljumma kvällar. Behagligt även med lägre temperatur under svensk sommar än under högsäsong, dvs. Svensk vinter
Golfsäsong: Året runt. Detta är ett perfekt resmål under årets alla månader, men torrast är det under vintermånaderna
Bokningsförfrågan
  • Black Mountain är en underbart varierad och högkvalitativ golfbana som man gärna spelar om och om igen. Sedan finns ett flertala andra, fina banor runt om Hua Hin.

  • Vi bor i små pool-villor där man gärna solar och badar efter golfen, annars är det inte långt med shuttle ner till de stora stränderna i Hua Hin.

  • Uppe på Black Mountain finns några ställen att äta på, men det stora utbudet är såklart nere i centrala Hua Hin, och det går kostnadsfri shuttle dit och hem flera gånger dagligen.

  • Trots att vi bor på en exklusiv golfklubb, är priserna på mat och dryck mycket behagliga. Och nere i Hua Hin är det otroligt prisvärt som alltid i Thailand.

Golfen i Black Mountain Resort

Black Mountain

Black Mountain är en magnifik upplevelse med ett storslaget klubbhus och en bana som passar perfekt för både de mer blygsamma och de allra bästa, inte minst för matchspel.