Long Stay golfresor till Sydafrika

Upptäck fantastiska Sydafrika under en exotisk Long Stay golfresa med Sunbirdie

Long Stay golfresor till Sydafrika till fantastiska priser. Vad du än söker kan du säkerligen hitta det hos oss genom att kombinera något av våra paket med andra upplevelser som safaris, vingårdar, stadsturer och mycket mycket mer. Och allt detta till fantastiska priser – i Sydafrika är den svenska kronan fortfarande stark.

Att kunna erbjuda Sydafrika som Long Stay golfresmål känns inte bara spännande utan rent av fantastiskt. Tänk dig – en hel månad i exotiska Sydafrika… Få platser i världen, om något, ligger högre på de flesta människors listor över drömresmål.

Sydafrika brukar benämnas som ett land som innehåller det bästa från hela världen. Sydafrika bjuder på sagolika golfbanor, oförglömliga naturupplevelser, mat och vin i absolut världsklass, ett otroligt gästvänligt folk – allt sammantaget en helhetsupplevelse som går utanpå det mesta.

Vill du uppleva mer av landet kan vi rekommendera att kombinera två eller flera Mid Stay-paket till en längre vistelse. Mid Stay är ett longstay-liknande upplägg men på två-tre veckor. Dessutom kan du kombinera med våra tilläggspaket, som kan vara allt från 1 natt i Stellenbosch till flera veckors rundresa…

Äventyret väntar

En long stay golfresa till Sydafrika blir ett äventyr där golfen bara är en del av alla de upplevelser som väntar. När du åker till ett land som Sydafrika är kanske Long Stay det optimala sättet att uppleva resmålet. Här finns så oändligt mycket att uppleva och se, att vi tror att golfen inte ska spela huvudrollen på samma sätt som på våra mer klassiska golfresmål. Du som reser hit på Long Stay kommer att se och uppleva sådant man kanske bara får göra någon gång i livet. Vad sägs om att vid sidan av golfen kunna uppleva valsafari, vinprovningar, se de stora kattdjuren på en riktig safari, se Kapstaden uppifrån Taffelberget, besöka Robben Island, ta en ”semester i semestern” och resa längs Garden Route eller varför inte glida ner i en hajbur för ett nära möte med vithajen…?

Ja, som ni snabbt märker finns här så mycket att uppleva att det kanske inte räcker med en fyra veckors Long Stay golfresa. Varför inte ta 8 veckor istället?

Kombinera mera

Som du redan förstått finns då så otroligt mycket att se och göra i Sydafrika att man kanske inte (i alla fall inte under den första resan) ska stanna så länge på ett och samma ställe. Därför vill vi gärna slå ett slag för att kombinera två eller fler Short eller Mid Stay-perioder till en längre vistelse.

Kanske flyger ni in till Kapstaden och vill starta med ett par veckor i Stellenbosch eller Paarl för att sedan ta er ner till Garden Route för att njuta av några veckors lugn och ro på Cape st Francis och avsluta med ett par nätter på en safariresort innan ni flyger hem igen?

Kontakta oss gärna på info@sunbirdie.com eller 08-458 00 00 för mer information om skräddarsydda upplevelser.

Förstklassigt boende, toppgolf och social samvaro

Som grund för Sunbirdies Long Stay golfresor till Sydafrika ligger naturligtvis ett ordentligt genomtänkt boende och golfupplägg. På våra andra resmål lägger vi ju tonvikt på förstklassigt boende, sammanhållning och möjlighet att köpa till så mycket golf som du önskar. Samma sak gäller i Sydafrika men här kanske inte golfen egentligen är lika central, eftersom det finns så otroligt många andra aktiviteter och upplevelser som lockar.

Sydafrikansk golf är annars anledning nog till att resa hit! Här finns så många fantastiska banor att spela. Namn som Fancourt, Leopard Creek, Arabella, Pinnacle Point, Pearl Valley och Pezula dyker upp vid första tanken. Men här finns fantastiskt många golfbanor som inte är så kända för den svenska publiken. Bara runt Kapstaden finns ett 30-tal golfbanor att välja mellan.

Fantastiska matupplevelser

I Sydafrika finns fantastiska kuster, natur och bergsområden. Landet har 20 000 växtarter vilket motsvarar 10 procent av alla kända arter i hela världen. Förutom den överväldigande naturupplevelsen upplever också många besökare att maten är något utöver det vanliga. I Sydafrika blandas all världens mat och finns det någon inriktning starkare än andra så är det nog kött, fisk skaldjur. Gärna grillat.

Mängder av spännande tilläggspaket!

Utöver en härlig Long Stay kan vi nu erbjuda ett antal väl utvalda tilläggspaket för dig som verkligen vill smaka på vad Sydafrika kan erbjuda. Safari, ”golfoholic”, cityupplevelser i Kapstaden, vingårdsturer med svensktalande värd i Stellenbosch och mycket mer.

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com för mer information om alla dessa paket

Två underbara Long Stay golfresmål i Sydafrika

Visst kostar det lite mer att ta sig till Sydafrika jämfört med lågprisflygen till södra Europas Long Stay golfresmål, även om många av flygbolagen har billigare biljetter än man kanske tror. Väl på plats är allt dock väldigt prisvärt och av hög klass, så sammantaget blir det nog inte dyrare än på någon annan Long Stay golf-destination, snarare kanske billigare!

Long eller Mid Stay på Cape St Francis vid havet på Garden Route med möjlighet att köpa till golf på en av Sydafrikas allra bästa golfbanor – för bra för att vara sant? Nej, nu har du äntligen chansen att ta del av ett riktigt bra Long eller Mid Stay-paket i landet som så många drömmer om att få besöka – Sydafrika.

Kom och skapa minnen för livet. Njut av den afrikanska naturen, vänligheten, golfen och maten. På Cape St Francis Resort bor du vid havet och har nära till toppgolf och riktig safari.

Bara 30 minuter från pulserande Kapstaden – mitt i omtalade vindistriktet Stellenbosch – ligger vårt andra resmål, den högklassiga anläggningen Devonvale Golf & Wine Estate, där du bor underbart bra och kan komplettera med fri golf på hemmabanan. Dessutom kan du uppgradera med spel på många andra banor i närheten, bland andra de beryktade Arabella och Pearl Valley.

Vi vågar lova att din Long Stay golfresa till Sydafrika – med alla upplevelser av kultur, mat, natur, golf och djur – ger dig minnen du kommer att bära med dig för resten av livet.

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Welkom – to South Africa!

Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Våra Long Stay golfresmål i Sydafrika

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay