Mauritius

Golfresor till Mauritius – ”paradiset på jorden”

Författaren Mark Twain kallade Mauritius för ”paradiset på jorden”, något som är en träffande beskrivning än idag. Öns vänliga invånare och den underbara maten med basen i det indiska, kreolska och franska köket – allt sammantaget bidrar till att en golfresa hit blir en verklig upplevelse och ett minne för livet.

Hur skulle du fördriva tiden under några veckor eller månader i paradiset? 

På våra resmål Anahita och Heritage finns så mycket mer än golf att njuta av och vill du ta dig ut och uppleva det verkliga Mauritius finns oändligt mycket att se, göra och uppleva. Vattenfall, dykning, romproduktion, lokala marknader, kulturella begivenheter och så mycket mer. Prata gärna med din concierge från Emotions för mer information och bokning av upplevelser.

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. På Mauritius har vi ingen egen personal på plats, men personalen på våra resmål är extremt vänliga och serviceinriktade och hjälper dig med alla tänkbara frågor. Vi rekommenderar att du köper till privat transfer tur/retur flygplatsen då du får en egen concierge från vår agent Emotions, som också står till tjänst med vad ni än önskar göra – från shoppingturer till båtutflykter.

Två härliga golfresmål på Mauritius

Anahita Resort på östra Mauritius, bjuder på boende i oerhört lyxig lägenheter intill havet och golfbanan. Här finns allt från lägenheter med 1 sovrum till stora villor med 6 sovrum och flera restauranger. På anläggningen ligger Anahitas golfbana och med gratis shuttle-båt når du den andra banan Il aux Cerfs. Du har fri golf med rangbollar under hela din vistelse. Halvpension och mycket mer ingår i priserna på detta underbara resmål.

Heritage Resorts på sydvästra Mauritius lockar med härliga stränder, ett stort urval av restauranger och inte mest flera olika boendeformer – dels All Inclusive-resorten Heritage Awali, dels lyxiga beach-golfresorten Heritage Le Telfair och slutligen Heritages härligt lyxiga villor som kantar golfbanan. Till hösten 2023 öppnar Heritages andra bana...

Observera att våra resor till Mauritius inte är så kallade paketresor. Detta då vi inte säljer flyg (det bokar du själv) och all möjlig annan service ingår för alla gäster, tex golf, tennis, spa, gym, vattensporter med mera. Detta innebär att vi precis som Booking.com, Hotels.com och andra inte heller ställer resegarantier för er resa men i våra priser är ett mycket förmånligt avbeställningsskydd inkluderat, vilket gör att du kostnadsfritt kan avboka fram till dagen före planerad ankomst. Läs gärna mer i våra resevillkor eller i prislistan.

Bienvenue à l'Ile Maurice!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Mauritius

Största stad: Port Luis
Valuta: MUR – Mauritisk Rupie
Klimat: Klimatet i Mauritius är subtropiskt med värme och hög luftfuktighet året om. Det regnar mer och är svalare på högplatån än vid kusten. Mest nederbörd faller november–april, men det är sällan ihållande regn utan mer ”en hink” om dagen...
Golfsäsong: Året runt.
Med flyg: Flera stora flygbolag, exempelvis Air Mauritius, Emirates, Air France och British Airways.
Mat och dryck: Färsk fisk och skaldjur, mycket indisk, asiatisk och kreolsk mat, blandat med färska baguetter. Stor produktion av rom och socker.
Bokningsförfrågan
  • Underbar service och extrem vänlig och serviceinriktad personal.

  • Magnifika stränder och laguner med kristallklart vatten. Perfekt ”after-golf” för oss som gillar att bada, snorkla och dyka.

  • På Mauritius finns ett antal riktigt fina golfanläggningar, varav vi plockat russinen ur kakan.

  • Färsk fisk och skaldjur, mycket indisk och kreolsk mat. Stor produktion av rom och socker. Gillar du nybakade croissanter och mustiga curries har du hamnat rätt!

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay