Mid Stay

Mid Stay golfresor till Sydeuropa, Sydafrika, Mauritius och Thailand

Golfresor på 2-3 veckor kallar vi för ”Mid Stay” golfresor! Kanske kan, eller vill, du inte vara borta en hel månad, men tycker att den vanliga golfresan är för kort? Då tror vi att en Mid Stay golfresa kan vara ett bra alternativ. Mid Stay är helt enkelt ett longstay-liknande upplägg på kortare tid och till väldigt konkurrenskraftiga priser!

Long Stay golfresor med Sunbirdie baseras på minst 4 veckors boende i lägenhet eller villa med full service som el, värme, städning, byte av lakan och handdukar samt service av vår personal och golf på en eller flera banor. Mid Stay är ett begrepp vi myntat, då många ringde oss och frågade efter ”Long Stay” men bara under ett par eller kanske tre veckor. 

Vi förhandlade då med resmålen och fick i många fall priser som är otroligt konkurrenskraftiga jämfört med normala 2-veckors golfresor. Jämför gärna själv!

Andra fördelar förutom priset är att du sköter dig själv i din egen lägenhet och lever i stort sett som hemma – men i ett betydligt behagligare klimat. Och med mer service och lägre kostnader, då både el, värme, byte av lakan och handdukar, städning och annat ingår!

Kombinera med super-rabatt! 

Om du kombinerar två eller fler Mid Stays till en längre vistelse, får du minst 2.000:- per person i rabatt, dvs 1.000:- per person och midstay. Är ni 2 personer som kombinerar 2+2 veckor får ni alltså 4.000:- i rabatt!

Kombinationsresor är kanske inte minst populärt på exotiska resmål som Sydafrika, Mauritius och Thailand, men även i Sydeuropa tror vi detta kan ge den perfekta reseupplevelsen. Varför inte ta bilen söderut och börja golfsäsongen nere i södra Spanien och sedan ta bilen upp för ett par veckor vid Gardasjön på vägen hem när solen värmt upp både golfbanor och charmiga byar?

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, banor och boenden, eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Hoppas att vi hörs!

Bokningsförfrågan

Härliga resmål för Mid Stay golfresor

Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay