Costa Teguise

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Costa Teguise

Sunbirdie erbjuder golfresor till det lugna resortsamhället Costa Teguise, strax norr om huvudstaden Arrecife inklusive medlemskap på öns båda golfbanor – klassiska Costa Teguise GC och den nyare Lanzarote GC, som ligger i utkanten av Puerto del Carmen.

I Costa Teguise bor du väldigt bra i lugn och trivsam resortmiljö med restauranger och service på promenadavstånd. Här finns ingen verklig stadskärna men ett stort centrum med mängder av butiker och restauranger och självklart all annan service som banker, läkare och annat.

Stränderna är väldigt inbjudande och vårt boende Club Siroco ligger bara ett hundratal meter från den rogivande strandpromenaden.

På Costa Teguise vimlar det av vindsurfare, cyklister och folk som är ute och joggar, simmar eller motionerar på andra sätt. Orten har blivit ett mecka för alla som vill röra på sig och det finns alltid något att göra. Här finns även öns äldsta golfbana, Costa Teguise.

Medlemskap på två trevliga banor

På Lanzarote finns det två golfbanor. Som Sunbirdiegäst kan du köpa till ett greenfee-medlemskap i båda klubbarna under din vistelse och bara en mindre avgift betalas sedan på plats för varje runda.

Costa Teguise ligger närmast vårt boende på Costa Teguise och är en mycket trevlig golfbana i uppväxt vulkansandsmiljö, med resliga palmer, magnifika kaktusar och härlig utsikt över havet och bergen.

Lanzarote Golf är helt annorlunda men bjuder även den på makalös utsikt över hav och berg. Banan är nyare än Teguise men väldigt rolig att spela, dock extra utsatt för vindar, som testar dina kunskaper i brittisk golf...

Bienvenido a Lanzarote!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Costa Teguise

Var: Strax norr om flygplatsen på Kanarieön Lanzarote
Beskrivning: Trivsam och levande miljö med restauranger och service på promenadavstånd och härlig strandpromenad.
Bokningsförfrågan
  • 2 trevliga golfbanor; Lanzarote Golf från 2008 och Costa Teguise från 1978.

  • Härliga stränder där surfare, vindsurfare och kitesurfare flockas.

  • Mat och dryck från hela världen. Lokal fisk och faktiskt spännande lokala viner.

  • Kanarieöarna kallas ofta ”Den eviga vårens öar” och vädret är varmt och soligt hela året, med temperaturer som sällan understiger 20ºC.

Golfen i Costa Teguise

Costa Teguise GC

Costa Teguise Golf ligger närmast våra boenden och är en härlig, uppväxt parkbana med exotiska palmer och svart lavasand.

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf är utlagd på en sluttning just ovanför Puerto del Carmen och bjuder på magnifik utsikt.