Long Stay golfresor till Spanien

Long Stay golfresor till Spanien

Härligt klimat, underbara golfbanor och mat i världsklass samt möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt största resmål, vilket kanske inte är så konstigt. 2022 rankades Spanien som etta i InterNations livskvalitetsindex, där Sverige hamnade på en mer blygsam 20:e plats.

En golfresa till Spanien är ju ett nästan självklart alternativ. Många har varit i Spanien genom åren på sol- och badsemester, eller på en vanlig golfresa, av precis samma skäl som för en Long Stay golfresa. I Spanien finner vi ju värmen, solen och maten och vi är nog många som har tänkt tanken av att stanna kvar en tid när planet lyfter hemåt efter den traditionella semesterveckan.

Sunbirdie har flera genomtänkta och trevliga golfresmål för Long Stay. Oavsett du föredrar att bo i en charmig kuststad eller på golfresort, har vi flera prisvärda alternativ.

Vill du prova på Sunbirdies succédestination Costa Dorada? Här bor du i en otroligt charmig kuststad nära Tarragona och Barcelona och kan lägga till medlemskap och fritt spel på en eller två trevliga golfbanor plus enstaka greenfees på flera andra banor.

På heta Costa Cálida finner du golfresorten La Torre, där vi bor i lägenheter intill golfbanan och du kan köpa till ett greenfee-medlemskap på flera banor och sedan bara betalar 10 € per runda på plats.

Lite längre söderut finner vi Spaniens torraste och soligaste region Costa Almería, där vi har ett nytt boende intill stranden, mitt i charmiga kuststaden Mojácar Playa. Lägg sedan till fritt spel på en bana med eller utan golfbil – och krydda med valfritt antal greenfee på flera andra så har du ett perfekt och prisvärt upplägg för en Mid eller Long Stay golfresa.

På klassiska Costa del Sol kan vi erbjuda golfresorten Valle Romano, strax utanför Estepona – där du får riktigt fint boende med två sovrum/badrum intill en av tre banor, där du kan lägga till valfritt antal greenfees.

På Kanarieöarna har vi satsat på den mest exotiska och minst exploaterade ön, nämligen Lanzarote. Här bor du väldigt bra nära havet och kan lägga till medlemskap på öns båda banor. Du betalar sedan 9 € per runda på plats.

Oavsett vilket resmål du väljer kan vi lova en underbar tid med sol, golf och trevligt umgänge med likasinnade.

Läs gärna mer om våra resmål för Long Stay golfresor till Spanien via länkarna nedan och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com eller gör en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bienvenido a España!

Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika
Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Våra Long Stay golfresmål i Spanien

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
  • Europas stormakt när det gäller fina golfbanor.

  • Underbart klimat utmed kusterna och namn som Costa Dorada, Costa Cálida, Costa Tropical och Costa del Sol talar väl för sig själv...

  • God mat på längden och tvären. Tapas eller 5-rätters lyxmiddagar, här finns allt. Lägg sedan till Spaniens alla fina viner så har du en vinnare...

  • Vamos a la Playa – ja, sol, sand och salta bad har varit starkt förknippat med Spanien ända sedan charterns barndom och faktum är att du ofta kan bada i havet året runt...