Long Stay golfresor till Spanien

Long Stay golfresor till Spanien

Drömgolf, toppboende, mat i världsklass och möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt största resmål, vilket kanske inte är så konstigt. 2022 rankades Spanien som etta i InterNations livskvalitetsindex, där Sverige hamnade på en mer blygsam 20:e plats.

En golfresa till Spanien är ju ett nästan självklart alternativ. Många har varit i Spanien genom åren på sol- och badsemester, eller på en vanlig golfresa, av precis samma skäl som för en Long Stay golfresa. I Spanien finner vi ju värmen, solen och maten och vi är nog många som har tänkt tanken av att stanna kvar en tid när planet lyfter hemåt efter den traditionella semesterveckan.

Sunbirdie har flera genomtänkta och trevliga golfresmål för Long Stay.

Vill du prova på Sunbirdies succédestination Costa Dorada? Här bor du i en otroligt charmig kuststad nära Tarragona och Barcelona och har medlemskap och fritt spel på två trevliga golfbanor.

På heta Costa Cálida finner du golfresorterna Hacienda del Alamo och La Torre, där vi bor i lägenheter med 2 sovrum intill golfbanan, med medlemskap på flera banor och du betalar 9 € per runda på plats.

En favorit är den prisvärda destinationen Costa Almeria och Mojácar Playa med härligt boende i lägenhet intill stranden med stora terrasser, havsutsikt, eftermiddagssol och golf på en eller två banor. Dessutom ligger både restauranger och butiker på gångavstånd…

På klassiska Costa del Sol kan vi erbjuda golfresorten Valle Romano, strax utanför Estepona – där du får riktigt fint boende med två sovrum/badrum intill en av de tre banor vi spelar.

På Kanarieöarna har vi satsat på den mest exotiska och minst exploaterade ön, nämligen Lanzarote. Här bor du väldigt bra nära havet och har medlemskap på öns båda banor. Du betalar sedan 9 € per runda på plats.

Oavsett vilket resmål du väljer kan vi lova en underbar tid med sol, golf och trevligt umgänge med likasinnade.

Läs gärna mer om våra resmål för Long Stay golfresor till Spanien via länkarna nedan och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com eller gör en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bienvenido a España!

Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar

Våra Long Stay golfresmål i Spanien

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
  • Europas stormakt när det gäller fina golfbanor.

  • Underbart klimat utmed kusterna och namn som Costa Calida, Costa Tropical och Costa del Sol talar väl för sig själv...

  • God mat på längden och tvären. Tapas eller 5-rätters lyxmiddagar, här finns allt. Lägg sedan till Spaniens alla fina viner så har du en vinnare...

  • Vamos a la Playa – ja, sol, sand och salta bad har varit starkt förknippat med Spanien ända sedan charterns barndom och faktum är att du ofta kan bada i havet året runt...